sâmbătă, septembrie 23, 2023
Lifestyle

5 minciuni pe care le folosesc frecvent femeile pentru a duce de nas bărbații. Cu siguranță le-ați auzit frecvent

5 minciuni pe care le folosesc femeile. Femeile nu mint, ci încearcă să ocolească adevărul sau să nu îl spună până la capăt. Prin urmare, dacă sunteți bărbați, acest articol e special pentru voi. Nu vă lăsați duși de nas. Trebuie să cunoașteți aceste cinci, cele mai răspândite minciuni feminine.

Vă poate interesa și 5 minciuni pe care cel mai des le folosesc bărbații pentru a duce de nas femeile.

Mărimea nu contează

Este una dintre cele mai des întâlnite minciuni. Femeile, de obicei, spun această frază atunci când nu vor să jignească bărbatul. Deși, sunt multe cercetări în acest domeniu care demonstrează că tehnica este mai importantă decât mărimea, multe femei nu sunt de acord cu aceasta. Prin urmare, pentru a nu supăra partenerul, femeile apelează la această minciună.

5 minciuni pe care le folosesc frecvent femeile pentru a duce de nas bărbații. Cu siguranță le-ați auzit frecvent

5 minciuni pe care le folosesc femeile. Sunt gata în cinci minute

Cu toții am auzit această frază de la femei. Indiferent este mama, sora sau prietena, toate ele spun așa când sunt grăbite. Utilizează această frază nu pentru că într-adevăr sunt gata în cinci minute, ci pentru că ele nu reușesc să fie gata. Și pentru a fi lăsate în pace, cel puțin pentru 5 minute, o spun. Iar noi, bărbații, destul de bine cunoaștem că alea 5 minute feminine, se pot transforma într-o oră.

5 minciuni pe care le folosesc femeile. Era la reducere

Pentru a nu șoca bărbații cu prețul sau cantitatea unor produse cumpărate, este nevoie de mințit un pic. Astfel, cum ar spune o femeie: și eu sunt fericită pentru achiziții, și el este liniștit pentru că nu am dat mulți bani pe ele. Uneori, mai bine e să nu cunoaștem cât a costat într-adevăr o haină sau un produs cosmetic.

5 minciuni pe care le folosesc frecvent femeile pentru a duce de nas bărbații. Cu siguranță le-ați auzit frecvent
Photo by Artem Beliaikin on Unsplash

Nu aș schimba nimic la tine

La fel ca și prima minciună, este utilizată pentru a nu jigni. Deși, o spun atât femeile, cât și bărbații, totuși mai frecvent o poți auzi din partea sexului frumos. Desigur că nu suntem perfecți, și femeile și-ar dori să schimbe multe lucruri în iubitul său. Dar unele schimbări vor fi percepute de bărbat prea radical, și pentru a evita o eventuală cerată, e mai bine să spui că îți place totul.

Mă doare capul

Pentru a evita o partidă de amor cu iubitul, tinerele mai inventează câte ceva. Însă aceasta este cea mai răspândită scuză pe care o poți auzi de la ele. Câteodată sunt motive temeinice de ce ea te refuză, însă pentru a evita multe explicații în plus, e mai ușor să spui că te doare capul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *