joi, septembrie 28, 2023
Monden

(FOTO) Cum arată mașina deținută de Mirela Vaida? Prezentatoarea a primit un cadou extraordinar de la soțul ei

Mașina deținută de Mirela Vaida. Mirela Vaida este o cunoscută prezentatoare din România și în continuare luptă pentru acest titlu. Nimeni nu își imaginează că poate exista o altă prezentatoare la emisiunea ”Acces Direct”. Toată lumea o iubește și o admiră pentru faptul că știe să pună întrebările corecte invitaților.

Mirela Vaida se poate lăuda cu o carieră de succes, dar asta nu e tot. La vârsta de 38 de ani a reuși să aducă pe lume trei copii frumoși și să formeze un cuplu perfect cu Alexandru Vaida din anul 2009. Astfel, soțul o iubește foarte mult și o alintă cum poate cu o mulțime de daruri.

Cum arată mașina deținută de Mirela Vaida?

Soțul moderatoarei în urmă cu 3 sau 4 ani i-a oferit în dar o mașină luxoasă care a costat 70.000 de euro. Alexandru Vaida a făcut tot pentru ai oferi în cadou un Audi Q7 roșu, conform informațiilor prezentate de click.ro. Știe să conducă o mașină și se simte sigură la volanul uni bolid de mii de euro.

Cum arată mașina deținută de Mirela Vaida? Prezentatoarea a primit un cadou extraordinar de la soțul ei

Cu toate că a primit o mașină extraordinară, moderatoarea a decis să schimbe culoarea mașini și a optat pentru un gri. De asemenea, și-a luat și niște numere personalizate. Fanii o admiră la volanul bolidului, pentru că este o femei puternică și știe să facă față problemelor care pot apărea în trafic.

Cum arată mașina deținută de Mirela Vaida? Prezentatoarea a primit un cadou extraordinar de la soțul ei

Are un job stabil, care îi aduce lunar bani în buzunar. Cu ei poate să întrețină nu doar o mașină, dar și o casă mare în pădure. Moderatoarea de la Antena 1 și-a cumpărat o locuință înconjurată de copaci și iarbă. În acest fel, toți trei copii au suficient spațiu ca să se joace, întrucât casa deține un teren masiv în Snagov și este o locuință cu cinci camera.

„Spațioasă, luminoasa, teren mult, sa alerge iezii, manzii si copiii. Pădurea e imediat lângă noi, adică ne pica în curte, vedem căprioare dimineața si porci mistreți. E liniște totala.”, spune Mirela Vaida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *