joi, septembrie 28, 2023
Horoscop

Horoscop Mihai Voropchievici. Cum reacționează la nervi fiecare zodie în parte? Există câțiva nativi care pot fi un real pericol pentru cei din jur

Horoscop Mihai Voropchievici. Fiecare zodie poate reacționa extrem de diferit în situații stresante. Este foarte important să cunoaștem cum poate reacționa un nativ la nervi, ca să ne ferim de situații neplăcute. Numerologul dezvăluie ce poate ascunde fiecare zodie împarte.

Horoscop Mihai Voropchievici

Astfel, numerologul Mihai Voropchievici vine cu informații complete în cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse” difuzată pe antena3.

Horoscop Mihai Voropchievici. Zodia Berbec

Zodia berbec poate răbda mult timp o situație care nu-i aduce plăcere. Dar sunt momente în care pot exploda în situații neașteptate. Este o zodie de foc și poate să te pârjolească că o să rămână din tine doar praf. Sunt periculoși prin cuvintele pe care le scot din gură.

Zodia Taur

Nu încercați să-i buneți răbdarea la încercare, pentru că te poate distruge. În general, este o persoană liniștită și poate răspunde la răutate frumos. Dar sunt situații în care nimeni nu-i poate controla și te ia în coarne că îți pierzi toate hainele de pe tine.
Zodia Gemeni

Gemenii întotdeauna sunt spontani și nici nu știi cum vor reacționa. Câteodată nimic nu-i poate jigni și supăra. Dar sunt momente în care poate exploda de la un singur cuvânt nepotrivit în direcția lui.

Zodia Rac

Racii sunt chibzuiți când este vorba de o ceartă sau o situație tensionată. Nu aruncă cu vorbe puternice. Mai întâi de toate, analizează, pregătește un discurs sau un plan și doar apoi îți trântește niște argumente de nu te mai vezi.
Zodia Leu

Acest nativ poate fi enervate la culme foarte rar, întrucât nu vrea să își permită ca alții să-l vadă într-o ipostază urât. Dar în situațiile în care cineva reușește să-l scoată din sărite, poate manipula cu lacrimi. De asemenea, poate face o drama în jurul lui că persoana care la enervate o să-i pară rău o viață ca la adus în această stare.

Horoscop Mihai Voropchievici. Zodia Fecioară

Când explodează fecioara nu trebuie să fiți prin preajmă, pentru că lovește cu cele mai dure cuvinte. Cu toate acestea, poate fi violentă doar verbal, niciodată nu va ajunge la violență fizică. Știe când să se oprească.
Horoscop Mihai Voropchievici. Zodia Balanță

Ooo, balanța este periculoasă la nervi, pentru că te distruge cu argumente. Știe să găsească punctele cele mai sensibile și lovește exact în ele. Este imposibil să câștigați când ați reușit să-l enervați. Puteți să-l liniști doar dacă sunteți, la fel, din zodiac balanță.

Zodia Scorpion

Scorpionii nu știu să-și țină furia sub control. Explodează în câteva secunde. Din păcate, poate fi violent nu doar verbal, dar și fizic. Așa că mai bine să nu-l enervați, dar dacă totuși ați făcut-o, mai bine plecați. De asemenea, poarte ierta, dar niciodată nu o să uite.

Zodia Săgetător

Săgetătorii sunt răzbunători și dacă încerci să te sui în cap, dă cu tine de pământ. La nervi nu se controlează și pot scoate o mulțime de cuvinte urâte. Dar după ce se răcesc, regret foarte mult și încearcă să corecteze situația.
Zodia Capricorn

Acest nativ face mare zarvă când e enervate, dar îi trece foarte repede. Te poate numi cu cele mai urâte cuvinte, dar peste câteva minute îi ești cel mai bun prieten. Dispoziția lui se schimbă și nu pierde mult timp pe o ceartă.

Zodia Vărsător

Oamenii care s-au născut sub acest semn zodiacal sunt cei mai diplomați la nervi. Se calmează foarte repede și pur și simplu, te ignoră. Nu vrea să piardă timp pe o ceartă și nu este gata să mai piardă și energie pentru o discuție inutilă.

Zodia Pești

În general, peștii se enervează foarte rar, trebuie un motiv serios ca să-l scoți la emoții. Dacă totuși ai reușit să trezești dracul din ei, atunci fugi cu viteza vântului, pentru că te poate distruge cu cele mai dure și periculoase cuvinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *