joi, septembrie 28, 2023
Monden

(VIDEO) Jennifer Lopez apare complet goală în noul ei videoclip. Starul american nu se rușinează de nimic la cei 51 de ani

Jennifer Lopez apare complet goală în noul ei videoclip. Jennifer Lopez este cunoscută în întreaga lume și se poate considera cea mai bogată celebritate din SUA. Are 51 de ani și nu se rușinează să își arate corpul, chiar dacă e gol. Asta și a făcut în noul ei videoclip. Fanii nu s-au așteptat că vedeta poate depăși orice limită.

Jennifer Lopez șochează din nou cu o apariție de zile mari. Recent a publicat o fotografie pe Instagram unde pare goală. Această imagine este făcută pentru lansarea noului videoclip. Fanii au rămas cu gura căscată când au văzut-o, dar asta nu e tot.

Pe data de 15 ianuarie 2021 a lansat videoclipul ei și admiratorii au reușită să o vadă primii în ipostaze incendiare. Astfel, vine în fața publicului reinventată și reușește să trezească noi emoții. Melodia este plină de semnificații, iar însuși videoclipul este compus din motive puternice

(VIDEO) Jennifer Lopez apare complet goală în noul ei videoclip. Starul american nu se rușinează de nimic la cei 51 de ani

Jennifer Lopez apare complet goală în noul ei videoclip

Astfel, la 51 de ani forme incendiare și își poate permite să se filmeze și goală. Cu ajutorul sportului obține un corp frumos și bine conturat. Iar pielea ei strălucitoare se poate observa de la câțiva kilometri.

În cadrul unui interviu Jennifer Lopez vine cu mai multe explicații despre noul videoclip și povestește ce a vrut să transmită. Este un video cu diferite mesaje profunde și trăiri sufletești. A muncit la videoclip timp de câteva săptămâni.

„Există mult simbolism în acest clip. Piesa este despre a cere celuilalt să te trateze corect. Fată intră în această relație, se scufundă în această apă și se transformă într-o sirenă. Dar ușor, ușor prinde aripi, cât să o ajute să plece din această poveste ce nu i se potrivește”.

„O relație întunecată, toxică, despre momentul când realizezi că nu-l poți schimba pe celălalt, dar te poți schimba pe tine! Crește-ți propriile aripi și pleacă de lângă oricine nu apreciază cu adevărat tot ceea ce tu ai de oferit”, a explicat Jennifer Lopez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *