joi, noiembrie 30, 2023
Actualitate

(VIDEO) O fată de 15 ani răpită chiar de pe stradă, în Cluj Napoca. Nimeni nu a intenționat să o ajute

Fată de 15 ani răpită chiar de pe stradă. Scene de groază au avut loc pe o stradă din Cluj Napoca. Trei tineri ar fi obligat o fată de 15 ani să urce cu ei în mașină. Din video, putem observa că totul s-a întâmplat alături de o stație de autobuze plină de oameni. Însă nimeni nu a reacționat și nu a încercat să o ajute, scrie Digi24.

Potrivit IPJ Cluj, acest incident a avut loc pe o stradă din oraș, joi seara. Aceștia au fost sesizați cu privire la faptul că o fată ar fi fost obligată să urce într-un autoturism cu persoane necunoscute, după care mașina a plecat.

Fată de 15 ani răpită chiar de pe stradă

Polițiștilor le-a reușit să identifice autoturismul chiar în aceeași seară, pe raza localității Ciucea, județul Cluj. Au fost reținuți trei bărbați cu vârste diferite, cuprinse între 25 și 34 de ani. Se presupune, deocamdată, ca aceștia ar fi obligat fata de 15 ani să urce cu ei în mașină pe o stradă din centrul orașului. În acest caz, de către polițiști, a fost deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate.

După mai multe verificări, a fost stabilit faptul că un tânăr de 26 de ani, din județul Timiș, a coborât dintr-un autoturism de culoare neagră și ar fi obligat-o pe fata de 15 ani, din județul Cluj, să urce în mașină.

Pentru a stabili detaliat faptele care au avut loc, toți cei trei bărbați, au fost reținuți. Ulterior, aceștia au fost duși la sediul Poliției și reținuți pentru un termen de 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *