joi, septembrie 28, 2023
Monden

Câte operații estetice are Cristina Spătar? Are 48 de ani și încă mai modifică o mulțime de lucruri în corpul ei

Câte operații estetice are Cristina Spătar? Cristina Spătar arată foarte bine pentru vârsta de 48 de ani și multe femei o invidiază. Cu toate că are un corp extraordinar, vedeta nu este mulțumită de felul cum arată și apelează de multe ori la medicii esteticieni. Chiar câteva luni în urmă femeia din nou a venit la o operație estetică, care i-a schimbat complet înfățișarea.

Ultima intervenție a vedetei a fost o liposacție în zona taliei și surplusul de grăsime a fost injectat în fese. A obținut un posterior mai bombat și mai evident. Este foarte mulțumită de rezultat, mai ales că a fost pe mâinile unui medic profesionist, care nu o data a făcut astfel de operații.

Câte operații estetice are Cristina Spătar? Care sunt acestea?

Cristina Spătar mărturisește că a încercat toate metodele posibile și imposibile să scape de surplusul de grăsime de pe abdomen, dar nu a reușit. Iar doctoral estetician Cătălin Doboș a ajutat-o să arate mai bine și să aibă un corp perfect, exact cum și-a dorit de la bun început.

”Mi-am făcut operaţia pentru că imediat după naştere am apelat la toate metodele posibile pentru a scăpa de surplusul de grăsime de pe abdomen şi talie, dar nu am reuşit să revin la forma iniţială. Mă simt mai liniştită, ştiind că pot să arăt chiar mai bine decât înainte. L-am ales pe doctorul estetician Călin Doboş pentru că este un adevărat profesionist. Și am văzut atâtea exemple de vedete «sculptate» de el care m-au impresionat. După ce l-am cunoscut am ştiut că mă las pe mâini bune”

Câte operații estetice are Cristina Spătar? Are 48 de ani și încă mai modifică o mulțime de lucruri în corpul ei

Femeia a mai făcut încă câteva intervenții. Și-a modificat forma nasului în 2006 într-o clinică din Italia și a plătit pentru ea 8000 de euro. Nu-i plăcea de nasul ei, pentru că îi părea că stătea într-o parte. Dar, din spusele ei a scăpat de un complex major.

”Adormi şi te trezeşti cu un nas nou. Nu este dureros deloc, doar dacă te atinge cineva. De câte ori îmi vedeam filmările, aveam impresia că am nasul într-o parte. Am scăpat de o obsesie”

De asemenea, vedeta a mai apelat la lifting facial și această operație presupune corectarea ridurilor. A mai arcuit sprâncenele și a obținut o formă perfecta. Bine înțeles, are silicoane și pentru a ajunge la mărimea și forma perfecta și-a operat de trei ori sănii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *