marți, decembrie 5, 2023
Monden

Câți bani câștigă Kim Kardashian din Intagram? Vedeta are aproape 200 milioane de abonați pe această rețea de socializare

Câți bani câștigă Kim Kardashian? Kim Kardashian este cunoscută în lumea întreagă datorită formelor și unei personalități extravagante. Cu toate că are milioane de fanii în întreaga lume, foarte puțini cunosc câți bani face, de fapt, vedeta pe Instagram. Aproape în fiecare postare puteți observa publicitatea unui produs.

Kim Kardashian a făcut foarte mulți bani cu ajutorul show-ul Keeping Up With The Kardashians. O bună parte din popularitate vine de la această emisiune care arată viața reală a familiei Kardashian. Toți membrii familie se laudă cu o extravaganță și cu o frumusețe specială.

Câți bani câștigă Kim Kardashian cu ajutorul Instagram-ului?

La vârsta de 40 de ani a reușit să-și mențină tinerețea la ea și arată extraordinar în orice postare. Presa a aflat că în anul 2020 Kim cerea pentru o singură postare cu publicitate aproximativ 500.000 de dolari, menționează dailymail.com. Suma poate să crească dacă este vorba de un brand important și o cantitate de muncă mai mare.

Kim Kardashian a fost întrebată câți bani câștigă soțul ei și artista a menționată că câștigurile lor sunt la egal. Sunt binecuvântați de Dumnezeu și câștigă foarte bine amândoi, nu se pot plânge din lipsa banilor.

Divorțul anului! Kim Kardashian și Kanye West s-au despărțit după 14 ani de relație. Care este adevăratul motiv al divorțului?

 „Suntem exact egali în câștiguri. Amândoi suntem cu adevărat binecuvântați și ne descurcăm extrem de bine și sunt foarte recunoscătoare. ”

Cu toate că nu au probleme cu banii, Kim Kardashian și Kanye West au mai multe neînțelegeri în cuplu. Ce doi vor să se divorțeze chiar de la începutul anului și se pare că decizia este finală. Vor să pună punct relație pe care au construit-o timp de 14 ani. Acum tot showbiz-ul american este în aer după această hotărâre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *