sâmbătă, septembrie 23, 2023
Actualitate

Ger în toată România! În această noapte s-au înregistrat -23 de grade. Urmează niște zile foarte reci. Prognoza meteo

Prognoza meteo. În această noapte s-au înregistrat cele mai scăzute temperaturi din iarna 2021. Astfel, staţia meteo Miercurea Ciuc a anunțat că noaptea de sâmbătă spre duminică termometrele au arătat -23 de grade în unele zone din România.

O vreme deosebit de rece a fost și la Joseni, cu -21 de grade și la Târgu Secuiesc, cu minus aproximativ -20 de grade. În unele zone stratul de zăpada a ajuns la nouă centimetri. De asemenea, au mai fost înregistrate temperaturi de -16 grade la Vârful Iezer, din Munţii Pietrosul Rodnei și în Bacău. Iar în Vaslui temperatura a ajuns la -14 grade și  în Focșani la -13 grade.

Prognoza meteo. Următoarele zile

Prin urmare, zilele de weekend în România este valabil anunțul de ger. ANM avertizează că urmează nopți și dimineți foarte reci cu temperaturi foarte joase. Valorile minime pot coborî până la -18 grade. Iar în Transilvania ne putem trezi și cu -20 de grade.

Atenție! Urmează patru zile de ger în toată România. Temperatura poate coborî până la -20. Prognoza meteo

Meteorologul Oana Păduraru, explică că ninsori vor fi prezente pe arii restrânse. În schimb gerul se va evidenția pe toată suprafața teritoriului. Este foarte important să ne îmbrăcăm mai gros ca și să avem grija când ieșim afară.

Conform meteorologului Oana Păduraru, începând de miercuri, 20 Ianuarie temperaturile vor creste vizibil. Ne vom aștepta la valori mai ridicate decât în mod normal în această perioadă a anului, conform informațiilor prezentate de digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *