joi, noiembrie 30, 2023
Monden

(FOTO) Lidia Buble apare fără nici un strop de machiaj. Nu toată lumea a văzut-o și așa

Lidia Buble apare fără nici un strop de machiaj. Vedeta se poate lăuda cu o frumusețe aparte și niciodată nu se rușina de naturalețe ei. Nu o data a publicat fotografii sau video-uri unde era complet nemachiată. De data asta fanii au rămas uimiți.

Artista se mândrește că are o față frumoasă și un corp bine conturat. Se simte sigură pe sine cu machiaj, dar și fătă el. Astfel, fanii au reușit să o vadă și ca o bombă sexy, dar și ca o tânără simplă fără nici o sofisticare. Astfel, vedeta a publicat încă o fotografie unde apare fătă nici un strop de machiaj, conform kissfm.ro.

Lidia Buble apare fără nici un strop de machiaj

Lidia Buble a primit mai multe comentarii legate de fața ei naturală. Mulți s-au obișnuit să o vadă cu un strat gros de make-up, pentru că participă des la diferite filmări. Când o văd fătă machiaj parcă e un alt om, dar tot frumoasă rămâne.

(FOTO) Lidia Buble apare fără nici un strop de machiaj. Nu toată lumea a văzut-o și așa

Prin urmare, mulți o admiră că are curajul să apară naturală, iar alții se grăbesc să o critice. Mulți cred că arată prea simplu și nu are nimic specială în ea. Mai mult, unii oamenii mai scriu că nu le place pielea ei sau chiar ochii.

Cântăreața nu atrage atenția la cei car dau cu hate și se ocupă în continuare cu cariera ei. Se mândrește cu o viața frumoasă și cu lansarea pieselor, care până la urmă îi aduc succes și popularitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *