sâmbătă, septembrie 23, 2023
Monden

Imagini rare cu fratele lui Smiley! Din ce face bani aceasta. Nimei nu știa de existența lui

Imagini rare cu fratele lui Smiley. Toată lumea îl cunoaște pe Smiley, dar mai puțini știu despre fratele lui mai mic. Este un tânăr care, la fel, lucrează în industria muzicii și deja a ajuns la niște rezultate frumoase. Detalii din familia celebrului Smiley.

Mulți oamenii îl cunosc pe Smiley din anul 2008 când făcea parte din trupa ”Simplu”. Practic, atunci lumea a aflat de el. Peste o perioadă membrii trupei au decis să meargă pe drumuri diferite. Dar cariera artistului nu s-a terminat aici, dar doar s-a început.

A trecut un drum greu până a devenit popular, dar este mândru că a reușit să-și creeze un nume sonor. Astfel, mulți îl cunosc pe Smiley și nimeni se gândea că mai are un frate. În imagine puteți vedea cum arată și presa a aflat cu ce se ocupă tânărul.

Imagini rare cu fratele lui Smiley

Prin urmare, Filip, fratele mai mic a cântărețului este CEO-ul companiei HaHaHa Production șiare 30 de ani. De la început tânărul a studiat la facultate de construcții, dar nu mai activează în domeniu. Îi place mai mult muzica și face meseria lui cu dragoste, povestește într-un interviu pentru capital.ro.

„Înainte de a intra în povestea HaHaHa Production, am lucrat în domeniul construcțiilor. Talentul meu muzical se rezumă la faptul că rețin foarte repede versuri și linii melodice din orice piesă pe care o ascult. Aș putea face un duet cu Andrei, dar cu siguranță dacă se întâmplă, vom ține piesa ca amintire în familie. Hobby-urile mele sunt muzica, aviația, gaming și călătoriile”, a mărturisit Filip

Imagini rare cu fratele lui Smiley! Din ce face bani aceasta. Nimei nu știa de existența lui

Smiley povestește despre fratele său cu mare drag și se poate baza pe el în orice moment. Este responsabil și descurcăreț în multe situații. Se implică în multe proiecte ca să se remarce și chiar dacă nu este cunoscut așa cum celebrul Smiley lucrează cu o mare sârguință în domeniul lui.

„Știam de pasiunea lui Filip pentru muzică, știam cât este de deștept și de serios, așa că, după ce s-a mutat la București, am vrut cumva să-l responsabilizez, să aibă serviciu, să aibă salariu. La început a fost win-win situation, pentru că știam că îi place mult muzica, iar eu aveam nevoie de ajutor pe administrativ.

Pe măsură ce a trecut timpul, mi-am dat seama că mă pot baza pe el foarte mult și a preluat din ce în ce mai multe lucruri în business, el coordonează firma din punct de vedere administrativ. Îl apreciez că e pasionat, se implică foarte mult, studiază mereu, e conectat la tot ce apare și își dorește ca firma să se dezvolte. Plus că am încredere sută la sută în el”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *