joi, septembrie 28, 2023
Actualitate

Pensii calculate greșit! 19 000 de dosare de pensii cu termen întârziat. Ministru al Muncii şi Protecţiei Sociale vine cu replici dure

Pensii calculate greșit! Apar noi detalii despre pensiile pentru milioane de români. 19 000 de dosare de pensii cu termen expirat, aroganță din partea lucrătorilor, mii de pensii comunitare nerezolvate cu anii și așa mai departe. Sute de probleme care nu pot fi rezolvate.

Fost ministru al Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru vine cu acuzații grave la adresa social-democraţilor privind clarificarea problemelor sociale în timp ce guvernau țara. Ministrul susține că nepăsarea și lipsa de atitudine a dus la problemele majore din prezent.

Pensii calculate greșit!

Liderul PNL Bucureşti susține că Marius Budăi (PSD), ministru al Muncii nu a fost în stare să rezolve problemele cu 19 000 de dosare de pensii care au termen întârziat. A descoperit pensii calculate foarte prost și în mod eronat. Mai mult, oamenii simpli primeau răspunsuri arogante sau în cel mai bun caz într-un limbaj de lemn

„19 000 de dosare de pensii cu termen întârziat (aşteptau oamenii pensiile şi nu le răspundea nimeni ca să le explice ce se întâmplă) de care lui M. Budăi – PSD, de la care am preluat conducerea Ministerului Muncii nu i-a păsat. Nu i-a păsat, o spun direct. Pensii calculate eronat. Oameni cărora nu li se răspundea sau li se răspundea cu aroganţă. În cel mai fericit caz, li se răspundea într-un limbaj de lemn de nu înţelegea nimeni nimic. Plus mii de pensii comunitare nerezolvate cu anii”, a scris Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook.

Atenție pensionari! Cu cât vor crește pensiile în 2021? Violeta Alexandru vine cu declarații surprinzătoare

Potrivit spuselor ministrului Muncii în cabinetul Orban, în timpul mandatului, s-au implicat insistent și au dat dovadă de bună gestionare a domeniului administraţiei publice. De asemenea, au fost nevoiți să achite restanţele venite de la fosta guvernare.

 „Am adus totul la zero restanţe, la finalul mandatului de 1 an. Acte din dosare lăsate pe jos în arhive, pline de praf. L-aţi văzut vreodată pe Budăi să meargă el, să le ridice de pe jos, să se uite în ochii directorilor caselor de pensii şi să le spună: cu mine nu merge aşa.

Eu am făcut-o. Convingerea mea este că nu creşterea numărului de angajaţi rezolvă aceste probleme. Bunul simţ şi un bun management. Pe care l-am văzut în câteva locuri. Aceşti manageri buni mi-au dat putere. Restul se plângeau în permanenţă, mă denigrau.”

În acest fel, Violeta Alexandru a menționat că nu a venit în politică ca să obțină reușite la CV, dar pentru a rezolva numeroasele probleme care intervin în acest domeniu. Este convinsă că se poate doar trebuie de depus efort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *