miercuri, septembrie 27, 2023
Actualitate

(VIDEO) Scandal la Bușteni. O ambulanță a fost blocată de oameni. Acesta venea în ajutorul unui copil. Unul dintre turiști a aruncat cu vin fiert

La Bușteni, pe pârtia Kalinderu, o ambulanță a fost blocată de oameni. Aceștia s-au pus în calea ei și nu-i permiteau să treacă. Deși, ambulanța venea în ajutorul unui copil, pe oameni i-a nemulțumit apariția ei pe pârtie. Unul dintre turiști în semn de revoltă a aruncat pe geamul ambulanței cu vin fiert.

Turiștii indignați, au motivat acțiunile lor prin faptul că le sperie copiii. Nedorind să se dea la o parte ca să între pe pârtie mașina.

O ambulanță a fost blocată de oameni

„Avem și noi copii mici și ne sperie copiii, e normal. De ce să ne dăm la o parte? El vrea s-o bage pe pârtie!”, au spus turiștii nemulțumiți.

Pentru a calma spiritele, a fost chemat un angajat al Salvamontului. Însă, și acesta a fost bruscat de oameni. Salvamontului nu-i rămânea altceva decât să solicite intervenția jandarmilor. După apariția lor, situația s-a stabilizat. La rândul lor, jandarmii au împărțit amenzi pentru trei dintre indivizii recalcitranți.

Cazul este unul ieșit din comun, pentru că nimeni nu s-a așteptat la faptul că turiștii vor reacționa în așa mod. Au fost agresivi și jandarmii foarte greu să aducă situația la normal, dar totuși le-a reușit. Din imagini putem observa reacția oamenilor.

Conform informațiilor prezentate de Digi24, turiștii s-au pus în calea ambulanței, care doar a venit pe pârtie să salveze viața unui copil. Este uimitor faptul că oamenii nimeni din aceste persoane nu-și simt vina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *