joi, septembrie 28, 2023
Monden

Cum arată noul iubit al Selenei Gomez? Nimeni nu și-a imaginat că pot forma un cuplu

Cum arată noul iubit al Selenei Gomez? Artista este cunoscută datorită talentului. Dacă de la început a devenit populară datorită filmelor și serialelor în care se filma, acum cariera muzicală este pe primul lor. De asemenea, fanii mereu sunt cu ochii pe viața ei personală și vor să afle cât mai multe detalii.

Selena Gomez a format în trecut un cuplu fabulos cu Justin Bieber. Toată presa se fugăreau după ei și căutau noi imagini cu cele două celebrități. Din păcate această relație s-a terminat trist, pentru că s-au despărțit, iar Selena a rămas cu o rană pe inima ei.

Peste o perioadă la cunoscut pe The Weeknd și nici acest cuplu nu a rezista foarte mult. De asemenea, au mers mai multe bârfe că a fost împreună cu Niall Horan. Astfel, vedeta a avut o viață personală destul de bogată și fiecare partener de viață era extrem de popular în întreaga lume.

Cum arată noul iubit al Selenei Gomez?

Acum Selena Gomez și-a găsit fericirea în Jimmy Butler, care are vârstă de 31 de ani. Este un jucător profesionist de baschet, cunoscut în întreaga lume. Face parte din echipa Miami Heat. Mai are un copil cu fosta sa iubită, Kaitlin Nowak. Iar acum, este văzut foarte des alături de celebra cântăreață, conform tabloidului britanic Daily Mail.

Cum arată noul iubit al Selenei Gomez? Nimeni nu și-a imaginat că pot forma un cuplu

Cei doi au fost surprinși de paparazzi într-un restaurant, unde luau cina împreună. Astfel, zvonurile precum că vedetele au o relație formată au pornit la jumătatea lunii noiembrie 2020. Mai mult, au fost văzuți foarte des la diferite evenimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *