joi, septembrie 28, 2023
Tehnologie

În martie Apple va prezenta iPad mini 6. Ce design și specificații tehnice va avea?

Despre faptul că Apple au de gând să reînnoiască iPad mini au fost foarte multe discuții. În special se vorbea despre faptul că display-ul acestuia va fi mărit până la 9 sau 9,5 inch, păstrându-și mărimile actuale a carcasei. Se pare că așteptările nu au fost în zadar. Anul acesta, în martie, Apple va prezenta noul iPad mini 6.

Se pare că iPad mini 6 va fi ceva diferit de presupunerile tuturor, spune sursa japoneză Macotakara. Modificările în design vor fi mai modeste. Tableta deja se produce la fabricile din China, iar în martie ar trebui să apară pe piață.

Specificațiile tehnice iPad mini 6

iPad mini 6 va fi dotat cu procesor A14 Bionic, la fel ca și iPhone 12. Diagonala display-ului se va mări de la 7,9 inch la 8,4 inch, dar mărimile carcasei vor fi păstrate. Vor fi mai înguste marginile. Butonul Home vă rămâne pe același loc, cu probabilitate de 99% Face ID nu va fi.

Sursa Macotakara, relatează că iPad mini 6 va avea, cu siguranță, mufă lightning, ci nu USB-C. Dar părerile sunt împărțite, pentru că sursele britanice sunt convinse de inversul acestei afirmații.  Cel mai probabil, display-ul va rămâne Retina de tip LED. Va fi adăugat suportul de Apple Pencil 2, pentru că generația trecută (iPad mini 5) poate funcționa doar cu Apple Pencil 1. Schimbările nu vor fi radicale, dar în cazul în care Apple va păstra actualul preț pentru tabletă (de la 2000 RON), vânzările vor fi bune.

În martie Apple va prezenta iPad mini 6. Ce design și specificații tehnice va avea?

Când va apărea pe piață?

Data următorului Apple Event a fost presupusă deja. În octombrie, anul trecut, Jon Prosser, a spus că va avea loc pe 16 martie 2021. Tot el a prezis anterior data când va avea loc prezentarea AirPods Max și MacBook pe Apple Silicon.

iPad cu display mini-LED

Apple planifică să producă dispozitive cu noul tip de ecrane mini-LED, însă este probabilitatea că iPad nu vor fi primele care îl vor obține. Cele mai mari șanse le are MacBook. Însă dacă aceasta se va întâmpla anul curent, iPad vor avea mini-LED în anul 2022. Probabil primele vor fi cele din segmentul Pro, după care Air.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *