Pârjoale din cartofi și cașcaval. Nici de carne nu ai nevoie ca să prepari bucate delicioase
Pentru a găti ceva gustos, nu este neapărat să utilizezi tot timpul carnea. Dar nici nu e neapărat să fii vegetarian. Sunt o mulțime de bucate care se gătesc într-un timp record și cu produse sănătoase. Mai jos mă voi împărtăși cu voi, cu cea mai delicioasă rețetă de pârjoale din cartofi și cașcaval.
Desigur, dacă doriți, puteți adăuga și cubulețe de bacon, dar rețeta prezentată va fi una autentică.
Ingredientele necesare:
- 350 de grame de cartofi
- 60 de grame de cașcaval
- un ou
- o jumătate de ceapă
- 50 de grame de smântână
- pătrunjel/mărar
- ulei
- sare

Pârjoale din cartofi și cașcaval. Modul de preparare:
Pentru început este necesar de fiert cartofii cu tot cu coajă. După care de curățat și de dat prin răzătoare. Cașcavalul și ceapa, la fel, se dau prin răzătoate. Pătrunjelul se toacă mărunt, iar oul se bate bine. Apoi se amestecă toate aceste ingrediente enumerată anterior. Cu mâinile umede, trebuie deformat pârjoalele și de prăjit în ulei, până se rumenesc. Puteți utiliza atât ulei de măsline, cât și ulei de floarea soarelui.
La masă, pârjoalele se servesc cu smântână. Iar pentru cei care preferă carnea, ele s-ar potrivi în calitate de garnitură. La fel, aceste pârjoale pot înlocui micul dejun obișnuit care constă din clătite sau omletă.