marți, decembrie 5, 2023
Monden

Speak și Ștefania se despart? De ce artista nu mai poartă inelul de logodnă?

Speak și Ștefania se despart? Cei doi formează cel mai frumos cuplu din România. O mulțime de fani sunt cu ochii pe ei și vor să știe mai multe detalii despre viața lor intima. Recent, abonații au observat că artista nu mai poartă inelul de logodnă. Își fac griji că relația lor nu mai este așa de puternică ca la început.

Speak și Ștefania sunt în centrul atenție, pentru că recent bărbatul a cerut-o pe Ștefania în căsătorie. Artista a spus un mare DA și cei doi se pregătisc pentru nuntă. Cu toate că în relația lor lucrurile merg foarte bine, fanii au observat că Ștefania nu mai poartă inelul de logodnă.

Speak și Ștefania se despart?

În cadrul unei emisiuni TV, cântăreața a venit cu mai multe explicații. A văzut că presa scrie despre despărțirea lor și vrea să menționează că nu poartă inelul, pentru că nu vrea să pățească ceva. S-a mai întâmplat să-i cadă o piatră și își face griji. Vrea să-l țină pe deget doar la unele evenimente speciale.

„Am citit și noi acele titluri. Nu port inelul pentru că nu vreau să păţească nimic. S-a întâmplat să-mi cadă o piatră, am pus-o şi a căzut alta şi nu era ok. Prefer să îl port doar la ocazii speciale, în rest, e acolo. Deci nu, nu ne-am despărţit”, a povestit Ștefania, în cadrul unei emisiuni TV.

Speak și Ștefania se despart? De ce artista nu mai poartă inelul de logodnă?

Speak a cerut-o în căsătorie anul trecut în cadrul unui show TV. A fost o mare surpriză pentru Ștefania să primească această propunere chiar în acel moment. A fost un eveniment foarte frumos, plin de emoție și dragoste. Acum planifică o nuntă spectaculoasă.

Prin urmare, artistul spune că nașii sunt deja stabiliți, dar nunta încă nu. A mai apărut și pandemia care le-a schimbat multe planuri. Încă nu știu când va fi organizată, dar Speak vrea ca în mare parte Ștefania să se ocupe de mai multe detalii legate de nuntă. Iar el să fie doar invitat.

„Nu ne-am gândit când o să aibă loc, dar vrem să ne gătească Sorin, aşa am şi vorbit cu el. Naşii sunt aleşi de mult, prietenii noştri Monica Munteanu şi soţul ei. Eu îmi imaginez că voi fi invitat la nunta mea, Ştefania se va ocupa, eu nu o să mă implic deloc. Adică nu chiar deloc, mai puţin”, a spus Speak, într-un interviu pentru OkMagazine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *