joi, septembrie 28, 2023
Actualitate

Vremea o ia razna! După -23 de grade, vremea se încălzește brusc. Prognoza meteo pentru toată România

Prognoza meteo pentru toată România. Vremea va fi rece în toată țara pe parcursul zile de 19 ianuarie, iar în următoarele zile ne vom aștepta la temperaturi mai ridicate decât în mod normal. ANM vine cu detalii importante despre vremea în România pentru data de 19 ianuarie, 20 ianuarie, 21 ianuarie și 22 ianuarie.

Marți, 19 ianuarie vremea va fi foarte rece, în special noaptea și dimineața. Temperaturile maxima vor oscila între -7 şi 3 grade, iar cele minime vor situa între -10 şi 0 grade. În unele zone vor apărea ninsori slabe, iar vântul va prezenta intensificări doar la munte. În vestul, centrul și nordul României cerul va fi noros și este posibil să mai ningă slab, conform informațiilor prezentate de antena3.

Prognoza meteo pentru toată România. 20 ianuarie

În această zi vom observa că vremea se va încălzi și vom avea parte de precipitații slabe în unele zone. Acestea vor fi sub forma de ninsoare în Maramureş, Crişana, Transilvania, Banat și la munte. Dar în restul teritoriului ne vom aștepta la temperaturi mai ridicate decât în mod normal. Valorile maxime se vor încadra între 1 şi 7 grade, iar cele minime vor oscila între -8 şi 3 grade.

21 ianuarie

Și în această zi vom simți că vremea se încălzește în toată țara. Vântul bă fi prezent foarte slab, doar cu unele intensificări la munte și în vestul României. Temperaturile maxime se vor situa între 2 şi 10 grade, iar cele minime vor ajunge la 4 sau 6 grade. Dar în estul Transilvaniei ne vom așteptata la -10 și -8.

Meteo. Avertizarea clară a meteorologilor despre vremea în România! Luna ianuarie vine cu ploi abundente și temperaturi peste mediile normale

22 ianuarie

Vineri, 22 ianuarie vremea va fi mai caldă decât în mod normal în această perioadă a anului. Vom avea parte de temperaturi maxime, care vor oscila între 4 şi 12 grade, iar cele minime vor ajunge la -5 sau -3 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 7 sau 8 grade în sudul Banatului. Cerul va fi variabil, doar cu unele înnorări în vestul, sud-vestul, nordul şi parţial în centrul ţării. În aceste zone sunt șanse că temporar va ploua

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *