joi, noiembrie 30, 2023
Monden

INNA își dorește să aibă un copil împreună cu Deliric. Noi detalii din viața personală celor doi îndrăgostiți

INNA își dorește să aibă un copil împreună cu Deliric. INNA este un artist care cucerește fanii cu atitudinea ei și cu talentul spectaculos. Știe să atragă atenția și să se manifeste. Acum, abonații sunt foarte curioși de viața ei personală, pentru că recent a declarant că formează un cuplu cu Deliric.

Artista a recunoscut într-un interviu pentru VIVA că vrea să devină mama. Dar un copil apare atunci când vine momentul potrivit. Se pare că a venit timpul pentru INNA, deoarece și-a găsit fericirea în Deliric, care îi acordă foarte multă atenție și dragoste.

„Mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă, dar mereu am spus că un copil vine atunci când e momentul”, a povestit INNA.

INNA își dorește să aibă un copil împreună cu Deliric

Cei doi au recunoscut relația lor oficial și acum nu se mai ascund. Se țin de mână și se sărută chiar pe stradă. Cântăreața mărturisește că i-a plăcut în partenerul său faptul că este inteligent, pasionat, spontan și foarte funny. Astfel, ochii vedetei strălucesc când pomenește despre el.

„Spontaneitatea, inteligența, pasiunea cu care face lucrurile, faptul că e funny”.

Deliric este un cântăreț de muzică pop, numele lui real, Răzvan Eremia. Este cunoscut că acesta nu mai muncește în lumea muzicii, dar a început să se ocupe de un business, care are cifră de afaceri de 1 milion de euro.

INNA își dorește să aibă un copil împreună cu Deliric. Noi detalii din viața personală a celor doi

De asemenea, în același interviu INNA menționează că anul 2020 i-a adus iubirea dorită de mult timp. Încearcă să petreacă cât mai mult timp împreună, chiar dacă amândoi sunt destul de ocupați. Au planuri mari pentru viitor, dar nu se grăbesc, vor să savureze această fericire zi de zi.

„Da, mi-a adus și iubirea și mă bucur de ea. Toto este bine, ocupat cu proiectele lui, dar mă și vizitează în Dance Queens House. Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună și să ne bucurăm de fiecare zi”, a dezvăluit cântăreața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *