joi, noiembrie 30, 2023
Actualitate

Scandal în Arad! O ambulanță a fost blocată de un șofer cu BMW. Aceasta venea să preia un pacient în comă

O ambulanță a fost blocată de un șofer cu BMW. În data de 18 ianuarie 2021, echipajul SMURD din Arad avea o misiune de efectuat. Acesta urma să preia o persoană ce se afla în comă. Însă, din cauza unui șofer iresponsabil, a fost pierdut mult timp în zadar.

În rândul șoferilor din România, zilnic se observă cazuri noi de iresponsabilitate. În cazul de față, avem o situație ieșită din comun. În Arad, o autospecială de la SMURD, pur și simplu, a fost blocată de un șofer de BMW. Ambulanța urma să preia o persoană aflată în comă, însă în spatele ei s-a parcat automobilul. Medicii, minute la rând încercau să scoată targa.

O ambulanță a fost blocată

Acest incident a fost făcut public pe pagina oficială de Facebook, de către ISU Arad.

”Oare cum am putea scoate targa din autospecială și prelua pacientul, azi un bolnav în comă, dacă aproape zilnic sunt conducători auto care parchează ” doar câteva secunde” în ușa SMURD-ului?” a scris ISU Arad.

Scandal în Arad! O ambulanță a fost blocată de un șofer cu BMW. Aceasta venea să preia un pacient în comă

Situație neordinară, a uimit pe toată lumea. Unii au început a scrie în comentarii cât de revoltați sunt de iresponsabilitatea pe care o manifestă unii șoferi. Alții, au venit cu propuneri de a-i ridica permisul și de aplicat o amendă corespunzătoare. Toată lumea a fost șocată, că în 2021 se mai găsesc astfel de șoferi ce încalcă și cele mai importante reguli. Nemaivorbind de cele esențiale pentru un trafic sigur.

Cu puțin timp în urmă, a mai avut loc un incident cu o ambulanță. La Bușteni, o autospecială care a venit să ofere ajutor unui copil, a fost blocată de oameni. Un turist a aruncat cu vin fiert pe geam. Citește continuarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *