joi, noiembrie 30, 2023
Monden

(FOTO) Uimitor cât de tare seamănă ADDA cu mama ei. Mulți credeau că e sora vedetei

Uimitor cât de tare seamănă ADDA cu mama ei. Artista și-a uimit urmăritorii cu o super postare pe Instagram, unde apare mama vedetei. Aceasta a felicitat-o cu ocazia zilei de naștere, împlinește 50 de ani. Mulți fani credeau că este sora vedetei și nici de cum mama ei.

ADDA zilele trecute a publicat o fotografie specială cu mama ei, care a împlinit 50 de ani. Cu ocazia zilei de naștere artista i-a făcut un cadou mai specia decât în mod normal. S-a hotărât să-i facă în dar un tatuaj. Mama ADDEI își dorea acest lucru, dar nu avea suficient curaj. Fiica îi îndeplinește visurile.

„La 18 ani, când mi-am făcut primul tatuaj, tată nu a vorbit cu mine o săptămâna, mama da, dar puţin. Când mi l-am făcut pe al-2 lea, nu a vorbit niciunul cu mine! Apoi le-am făcut pe următoarele şi mi-au spus că sunt frumoase şi că vor şi ei, dar n-au curaj. Mă bucur că au înţeles că tatuajul, dacă te reprezintă şi are mesaj şi substrat, înseamnă artă! Acum ceva timp m-am trezit cu poze pe whatsap de la mama în care îmi arata modele de tatuaje şi mi-a zis că şi-ar dori că la 50 de ani să îşi facă unul. Aşa că, i-am făcut surpriză!”, a menționat ADDA pe Facebook.

Uimitor cât de tare seamănă ADDA cu mama ei

Abonații rapid au observat că seamănă foarte mult și sunt ca două picături de apă. Au lăsat o mulțime de comentarii și fanii au menționat că parcă sunt două surori. Mama ADDEI arată foarte bine și se vede că are mare grijă de corpul ei.

„Poate să fie mândră ADDA că are așa o mama tânără! Felicitări doamnă, nu vă arătați vârsta!”, „Pe bune, această doamnă este mama ta? Cel mult aș fi zis că sunteți surori”, comentariile fanilor.

(FOTO) Uimitor cât de tare seamănă ADDA cu mama ei. Mulți credeau că e sora vedetei

ADDA pe numele ei real Ada Alexandra Moldovan, este o cântăreață care mereu a reușit să ajungă la inimile oamenilor cu ajutorul talentului. Muncește zi de zi, iar piesele lansate de artistă intră în toate topurile muzicale. ”Lupii”, ”Sâmbătă seara”, ”Îți arăt că pot sunt doar câtva din melodiile care au devenit în scurt timp hit-uri.

Este căsătorită cu Cătălin Rizea din anul 2016. Formează un cuplu frumos și mulți îi invidiază. Presa este mereu cu ochii pe ei și așteaptă noi detalii din viața lor personală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *