joi, noiembrie 30, 2023
Actualitate

Toni Grecu este adus la spital în stare gravă! Marele prezentator TV este infectat cu COVID-19. Noi detalii despre starea lui de sănătate

Toni Grecu este adus la spital în stare gravă. Marele prezentator TV este infectat cu COVID-19 și starea lui de sănătate îngrijorează medicii. Această veste a cutremurat lumea artistică din România și o bună parte din fani își fac griji pentru moderatorul TV.

După ce Bogdan Stanoevici a murit din cauza virusului toată România a fost șocată. Iar acum o altă veste tristă vine în țară. Prezentatorul și actorul, Toni Grecu este în stare gravă la spital după câteva zile în care a resimțit primele simptome ale covid-19.

Toni Grecu este adus la spital în stare gravă!

Potrivit informațiilor prezentate de gandul.ro moderatorul este internat la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Prof. Matei Balș” din București. Sursele medicale au menționat că la moment starea lui este gravă și trece prin momente grele după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

”Toni Grecu este internat la Terapie Intensivă, la spitalul ”Matei Balș”. A fost diagnosticat cu COVID-19 și a fost internat în stare gravă după 4 zile de când a acuzat primele simptome ale bolii”

Actorul a fost întrebat cum i-a schimbat viața pandemia în primele zile ale anului, prezentatorul a răspuns sincer că îi este dor de străzile pline de viață. Înainte de a vei acest virus în țară oamenii se bucurau din plin de fiecare zi petrecută în aer liber.

Toni Grecu este adus la spital în stare gravă! Marele prezentator TV este infectat cu COVID-19. Noi detalii despre starea lui de sănătate

Toni Grecu este prezentator TV, actor și umorist premiat de UNITER. S-a remarcat și în spectacolele TV. Este fondatorul grupului umoristic Divertis și știe să facă oamenii să râdă. Și a construit cariera pas cu pas și fanii sper să treacă cu bine peste această provocare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *