miercuri, septembrie 27, 2023
Actualitate

(VIDEO) Caz ieșit din comun în județul Olt! O turmă de oi a fost înecată într-un pârâu, iar ciobanul este dispărut

O turmă de oi a fost înecată într-un pârâu! 70 de oi a fost găsită înecată într-un pârâu din Olt. Cel mai straniu este că ciobanul nu poate fi găsit, dar mai sunt indicii că și acesta ar putea fi înecat. Echipaje de pompierii sunt în căutarea bărbatului.

Cazul șocat a fost descoperit, miercuri seara, 20 ianuarie. Conform informațiilor prezentate de cei de la Digi24, au fost scoase din apă 70 de cadavre și acum caută ciobanul. Sunt mai multe indicii care duc la idea că și acest s-a înecat în pârâu.

Caz ieșit din comun în județul Olt

Căutările au fost întrerupte miercuri seara, dar au fost reluate joi. Pompierii de la Detaşamentul Slatina şi Garda Balş au reacționat rapid și acum caută un bărbat posibil înecat în pârâul Bârlui. Toate aceste informații sunt oferite printr-un comunicat de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

O turmă de oi a fost înecată într-un pârâu!

De asemenea, la fața locului au ajuns și scafandrii care cercetează locul. Au făcut mai multe căutări prin apă și pe ambele maluri ale pârâului Bârlui. Din păcate, nu au adus la nici un rezultat. Misiunea se desfășoară foarte greu, pentru că este o zonă greu accesibilă şi din cauza faptului că apa este îngheţată.

Conform ISU Olt, căutările ciobanului încă continua. Este un caz foarte ciudat și nimeni nu poate să înțeleagă unde e ciobanul și de ce toate oile s-au înecat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *