sâmbătă, septembrie 23, 2023
Monden

Ce avere are Elena Băsescu? Fiica fostului președinte se descurcă bine la afaceri

Ce avere are Elena Băsescu? Fiica fostului președinte se poate lăuda cu o avere imensă. Nu duce lipsa banilor și încă se pricepe foarte bine la afaceri. Reușește să se întrețină, mai ales că primește și o pensie alimentară de la tații copiilor săi. Ce avere de fapt are femeia?

Elena Băsescu a încercat să intre în politică, dar a eșuat. Însă în business se descurcă mai bine decât la discursurile politice. Se pare că că afacerea cu haine de mama și copil crește pe zi ce trece. A reușit să-și cumpere o mașină luxoasă din proprii bani, cu care se laudă pe rețelele de socializare. A plătit pe acest bolid 40.000 de euro.

Ce avere are Elena Băsescu?

De asemenea, a acumulat o sumă frumoasă în cont de aproximativ 160.000 de euro. Bine înțeles, locuiește într-o casă luxoasă pe care tatăl său a obținut-o într-o zonă foarte bună a Capitalei. Locuința îi oferă un trai decent alături de cei trei copii.

Elena Băsescu muncește în continuare la afacerea sa și anul scoate un venit decent din ea. Cu acești bani își întreține copii și toate mofturile de divă. Este mamă a trei copii și de la tații lor primește lunar câte 60.000 de lei.

Ce avere are Elena Băsescu? Fiica fostului președinte se descurcă bine la afaceri

Se menține frumoasă pentru cei trei copii, pe care îi iubește foarte mult. Le oferă tot ce are și fiecare capriciu este îndeplinit. Se ocupă de educația lor zilnic și le acordă suficientă atenție, ca cei trei copii să nu sufere din cauza lipsei a unui tată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *