marți, decembrie 5, 2023
Actualitate

Prognoza meteo. Temperaturi de primăvară în toată România! Vremea se schimbă în weekend

Prognoza meteo. Administrația Naționala Meteorologie anunță că vremea începe să se încălzească chiar de azi, 22 ianuarie. Iar în weekend vom avea parte de temperaturi mai ridicate decât în mod normal. Se pare că valorile termice vor fi asemănătoare cu cele pe timp de primăvară.

ANM menționează că vineri, 22 ianuarie, în estul și vestul țării temperaturile vor oscila între 7-10 grade Celsius. Iar în nordul și centrul țării temperaturile vor fi mai joase, între -7 și zero grade Celsius. De asemenea, meteorologii vin cu prognoza meteo în acest weekend, conform informațiilor prezentate de dcnews.ro.

Prognoza meteo. Vremea pentru SÂMBĂTĂ

Sâmbătă, 23 ianuarie, în sudul țării vor fi prezente temperaturi între 12 și 14 grade Celsius. Oamenii care locuiesc în estul țării se vor bucura de 11 și 12 grade Celsius, iar cei din centru vor avea parte de 10 și 12 grade Celsius. În vestul României valorile termice vor ajunge chiar la 14 grade Celsius.

De asemenea, în sud-est și estul țării va fi un cer variabil, dar în centru va fi parțial noros. Va ploua în sud, sud-vest și vest.Vremea pentru DUMINICĂ

Duminică, 24 ianuarie, ploile vor fi prezente în sud-est și est și maximele vor ajunge la 8 și 12 grade Celsius. Prin urmare, 11 grade vom avea în sud și-n vest, unde vom avea un cer variabil. În centrul României maximele vor oscila între 8 și 12 grade Celsius, iar cerul parțial cerul va fi variabil.

Vremea în Capitală

În București astăzi, 22 ianuarie vom avea parte de un timp frumos cu temperaturi mai ridicate decât în mod normal. După prânz se vor înregistra 11 grade, iar la noapte cerul va fi variabil. Și în weekend vremea se va încălzi și minima va devin pozitivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *