joi, septembrie 28, 2023
Actualitate

Un bărbat și-a ucis mama în bătăi și apoi s-a culcat. Chiar el a sunat la 112 a doua zi

Un bărbat bănuit că și-a ucis mama, a fost reținut de poliție. Incidentul a avut loc în județul Vaslui, când bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a sunat la 112 și a anunțat despre asta, conform informațiilor prezentate de ȘtirileProTV.

Chiar însăși bărbatul a fost cel care a sunat la 112, după ce femeia în vârstă de 77 de ani nu mai dădea semne de viață. Ajungând la locul faptei, medicii de la Ambulanță au observat pe trupul bătrânei semne de violență. Prin urmare au anunțat poliția, care a venit în scurt timp.

Un bărbat și-a ucis mama

Conform spuselor vecinilor, cei doi aveau frecvent certuri între ei, în special după ce consumau alcool. Bărbatul a recunoscut faptul că, în seara de 20 ianuarie, și-a luat mama la bătaie, lovind-o cu picioarele și cu pumnii. După care s-a culcat, fără a verifica în ce stare este bătrâna.

Trezindu-se, abia seara următoare a observat că doamna nu mai dădea nici un semn de viață. A sunat la 112 imediat și a venit echipajul de ambulanță. Aceștia când au ajuns, nu au mai avut ce face, întrucât femeie era deja moartă.Bărbatul a fost reținut de poliție pentru 24 de ore până la clarificarea situației. Suspectul este acuzat de omor și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *