miercuri, septembrie 27, 2023
Actualitate

(VIDEO) S-a aflat adevărul! Ciobanul din Olt a fost găsit! Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fost responsabil pentru 70 de oi înecate într-un râu?

Ciobanul din Olt a fost găsit! Este uimitor ce s-a întâmplat cu el. A fost căutat câteva zile la rând. Scafandrii l-au căutat în râu, crezând că s-a înecat și mai mulți voluntari au cercetat localitatea. Doar acum, a fost găsit ciobanul în vârstă de 50 de ani.

Ciobanul din Olt a fost găsit după mai multe zile de căutare. Astfel, după ce a fost dat dispărut, poliția, pompierii și voluntarii  au cercetat foarte bine zona. Peste o perioadă bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost găsit viu și nevătămat într-o localitate. Acolo își căuta de lucru!

Ciobanul din Olt a fost găsit!

Acesta a fost dus la poliție ca să fie audiat. Până la final, s-a descoperit că s-a apucat să își caute de lucru în județul Vâlcea, conform Digi24. De asemenea, nu se știe la moment de ce s-au înecat 70 de oi într-un râu cu o apă înghețată. Purtătorul de cuvânt al Poliție Olt spune că bărbatul a fost găsit pe raza comunei Voineasa.

„În urma activităţilor desfășurate, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bobicești au depistat bărbatul pe raza comunei Voineasa, județul Vâlcea. În perioada plecării de la domiciliu acesta s-ar fi deplasat în județul Vâlcea pentru a căuta un loc de muncă”, a anunțat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.La moment, este audiat și proprietarii animalelor sunt indignați și cer un răspuns. Un fermier care ținea oile la acest cioban se întreabă care ar fi motivul că s-au înecat toate în același loc. Ce făcea în acest timp ciobanul?

”Nu ne-a anunţat nimeni că a fost găsit. Bine că e în viaţă, dar să ne spună ce e cu oile noastre, unde sunt. O fi fost cu cineva pe mână, le-a vândut… Nu mai avem vreo 30 de oi, să vedeam ce-a făcut, cum… (…) Trebuie să ne-ntâlnim cu el să-l întrebăm: bă, cum ai făcut, cui le-ai lăsat? Le-o fi luat el, le-o fi dus cu careva…“, a declarat soţia fermierului din Bobiceşti

Reamintim, o turmă de 70 de oi a fost găsită înecată în râul Bârlui, miercuri, 20 ianuarie. De la bun început ciobanul nu a fost de găsit și se credea că a fost înecat. Pompierii au scos toate cadavrele din râu și au continuat căutările bărbatului. Doar azi, 22 ianuarie, a fost găsit, din fericire, viu și nevătămat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *