marți, decembrie 5, 2023
Lifestyle

5 mituri despre relații intime. Care din ele sunt adevărate și care false?

5 mituri despre relații intime. În ziua de azi, sunt o mulțime de mituri legate de relațiile intime. Este foarte important să cunoaștem care din ele sunt adevărate și care nu. Trebuie să nu ne lăsăm păcăliți de informații false și să ne informăm din surse exact. Sexologii explică care din aceste cinci mituri sunt adevărate și care doar ne duc în eroare.

Femeile nu se uită la filme pentru adulți

Atât femeile cât și bărbații se uită la filmele pentru adulți. La fel ca și partea masculină ele primesc plăcere de la vizionarea acestor tipuri de video-uri. Acest mit nu poate fi adevărat, pentru că a fost inventat de femei pentru a se proteja.

Mituri despre relații intime. Sucul de ananas schimbă gustul spermei

Acesta este de fapt adevărat, deoarece mâncarea influențează direct lichidele secretate de organismul nostru. Astfel, fructele bogate în vitamine și fructoză, pot oferii spermei un gust mai dulce.

Bărbații sunt predispuși să înșele mai mult decât femeile

Conform specialiștilor, femeile sunt la fel de infidele. Diferența dintre un bărbat și o femeie la acest capitol este că doamnele nu se laudă prea mult cu reușitele în pat, iar bărbații simt nevoia de a vorbi mai mult despre aventurile lor.Mituri despre relații intime. Afro-americanii sunt mai dotați

Acest mit este adevărat, întrucât, conform studiilor, penisurile deținute de ei au un diametru mai gros și o lungime mai mare. Din acest motiv, femeile consideră că ei sunt mai buni la pat, dar acest fapt nu este demonstrat.

Filmele pentru adulți provoacă dependență

Este un mit care conține un strop de adevăr. În urma cercetărilor, a fost demonstrat că un număr extrem de mic de persoane, mai puțin de 1%, au arătat semne de dependență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *