joi, noiembrie 30, 2023
Monden

Cum a obținut primii bani Smiley? Puțini fani cunoscut cu ce se ocupa artistul înainte să vină în lumea muzicii


Cum a obținut primii bani Smiley? Smiley are un nume sonor în lumea muzicală din România. Artistul a parcurs un drum dificil până să ajungă celebru. A fost nevoit să se ocupe cu mai multe lucruri ca să obțină niște bani înainte să devină celebru. Foarte puțini fani cunosc aceste detalii din viața cântărețului.

Cine nu-l cunoaște pe Smiley în România? Practic toți îi cunosc melodiile și știu unele versuri pe de ros. Acum este celebru și a ajuns la un succes major în lumea muzicii. De la început făcea parte din trupa ”Simplu”, care s-a remarcat cu câteva hit-uri. A avut un traseu lung și complicat, cu toate acestea presa a aflat cu ce se ocupa Smiley înainte să devină celebru.

Cum a obținut primii bani Smiley?

Astfel, primii bani i-a obținut încă în sânul familie, când făcea curat în casă și primea câțiva bănuți pentru asta. Dar nu era ceva serios, pentru că cu adevărat artistul a obținut primii banii munciți când vindea pepeni în piață împreună cu vărul mamei sale.

Povestește că țipa în gura mare ca să-l audă toată piața – „Hai la pepeni, neamule!”. Prin urmare, acesta a fost primul job a lui Smiley, care i-a adus bani în buzunar. Vedeta își amintește cu amuzament de acele momente, dar crede că a obținut o experiență bună.

„Primii bani i-am avut făcând curat în casă şi ai mei îmi mai dădeau câte ceva. Însă bani cu adevărat am obţinut vânzând pepeni în piaţă, cu un văr de-al mamei”, povestește artistul.

Cum a obținut primii bani celebrul Smiley? Puțini fani cunoscut cu ce se ocupa artistul înainte să vină în lumea muzicii

Acum fanii nu își pot imagina cum Smiley să vândă pepeni în piață, pentru că este considerat artistul numărul unu în România. Vedeta a acumulat peste 2 milioane de abonați pe pagina sa de Instagram. Fanii îi așteaptă noile piese cu sufletul la gură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *