sâmbătă, septembrie 23, 2023
Monden

(FOTO) Cum arată Maya fiica Antoniei la 10 ani? Pe zi ce trece este tot mai frumoasă și seamănă foarte mult cu mama ei

Cum arată Maya fiica Antoniei la 10 ani? Antonia este o cântăreața îndrăgită în România, dar și peste hotare. A reușit să devină cunoscută datorită talentului și muzicii. Se mai poate lăuda cu trei copii foarte speciali. Dacă cei doi băieți îi seamănă mai mult lui Alex Velea, fetița Maya are o frumusețe aparte și este copia Antoniei.

La cei 31 de ani, Antonia a reușit să-și creeze o carieră de invidiat și o familie unită. Acum este împreună cu Alex Velea, dar nu se grăbesc să se căsătorească, pentru că Antonia a venit cu mai multe probleme din fosta căsnicie. În trecut a format un cuplu cu Vincenzo Castellano din care a apărut primul copil, Maya.

Cum arată Maya fiica Antoniei la 10 ani?

Fanii au observat rapid cât de mult îi seamănă Antoniei și se vede că crește o fată foarte drăguță și frumoasă. Are vârsta de 10 ani și se poate mândri cu părul lung și cu ochi mari și verzi. Se pare că nu doar chipul la moștenit de la celebra mama, dar și pasiunea pentru muzică și dans.

Într-un interviu oferit pentru click.ro, cântăreața mărturisește că o privește și o vede pe ea când era mica. Îi place caracterul ei și observă că este pasionată de muzică și dans. Este destul de pricepută și isteață în diferite situații. Antonia se mândrește cu iubita ei fiică.

„Îi place să cânte, să danseze, e o isteață, îi place să facă glume (…) Când mă uit la ea mă văd pe mine când eram mică, versiunea mea mai mică. Îmi place caracterul ei cum se formează…”, a povestit artista.

(FOTO) Cum arată Maya, fiica Antoniei la 10 ani? Pe zi ce trece este tot mai frumoasă și seamănă foarte mult cu mama ei

Antonia nu poate fi mereu lângă Maya, pentru că fiica locuiește în altă țară. Dar se străduie să țină legătura prin apeluri video. Când se întâlnesc, nu ezită să facă mai multe fotografii ca să le posteze pe Instagram. Se vede că sunt o familie unită și se iubesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *