marți, decembrie 5, 2023
Monden

Imagini rare cu Gina Pistol înainte de toate operațiile estetice. A suferit mult pentru a corecta greșelile medicilor esteticieni

Imagini rare cu Gina Pistol. Gina Pistol așteaptă un copil și este foarte fericită că la 40 de ani a rămas pentru prima data însărcinată. Acum este o femeie împlinită, dar a avut mult de suferit în urma numeroaselor greșeli făcute de medicii esteticieni. Astfel, presa a găsit imagini rare cu prezentatoarea înainte de toate operațiile estetice.

Moderatoarea emisiunii ”Chefi la cuțite” a suferit mai multe intervenții ca să îmbunătățească aspectul fizic. Nu este rușinată de acest lucru și vorbește ușor despre acest subiect. Cu toate că a avut de suferit în urma unor operații estetice, este recunoscătoare că a întâlnit și medici profesionali, care și-au făcut lucrul calitativ.

Imagini rare cu Gina Pistol înainte de toate operațiile estetice?

La nas a suferit tocmai patru operații, deoarece își dorea o formă perfecta. Pe parcursul anilor a observat că începe să aibă problem cu respirația, întrucât nările s-au îngustat foarte mult. Astfel, problema a devenit mai mare decât inițial.

Imagini rare cu Gina Pistol înainte de toate operațiile estetice. A suferit mult pentru a îndrepta greșelile medicilor esteticieni

În anul 2009 a luat o altă hotărâre și a apelat la silicon pentru augmentarea buzelor. Din păcate, și această intervenție a fost una neplăcută, pentru că moderatoarea a rămas nemulțumită. A fost nevoită să apeleze la nenumărate intervenții ca scape de chisturile formate în buze.O altă intervenție a fost făcută în anul 2016. S-a operat ca să corecteze surplusul de piele la nivelul pleoapelor. Această operație se numește blefaroplastie și a rămas foarte impresionată de rezultat. Blonda a primit mai multe complimente și a observat că arată mai tânără. Prezentatoarea povestește cu detalii despre această operație estetică făcut în 2016.

”Eu semăn cu mama. Ea are 50 de ani și are pleoapa lăsată, colțul ochilor e complet acoperit la ea și am decis să mă operez. Am ochii mai mari, par mai odihnită, medicul a operat puțin din pleoape. Am zis că, decât să fac operația la 50 de ani, când sunt cu nepoții, mai bine o fac acum. Toată lumea mi-a zis că par mai fresh și odihnită, mă bucur.”

Imagini rare cu Gina Pistol înainte de toate operațiile estetice. A suferit mult pentru a îndrepta greșelile medicilor esteticieni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *