miercuri, septembrie 27, 2023
Monden

Loredana Groza dă de pământ toți artiștii din România! Câți bani primește cântăreața în cont după un concert?

Câți bani primește Loredana Groza? Loredana Groza este foarte provocatoare la cei 50 de ani. În fiecare săptămână șochează cu noi ținute și cu fotografii, unde apare aproape goală. Artista s-a obișnuit cu o doză de atenție din partea fanilor. În acest timp, presa a aflat câți bani primește cu adevărat în cont după un singur concert.

Celebra cântăreața uimește când apare pe scenă și toată lumea se uită cu gurile căscate la formele pe care le deține la cei 50 de ani. Nu planifică să renunțe la cântat și fa face acest lucru până la ultima răsuflare, pentru că are o mare plăcere să apară pe scenă.

Câți bani primește Loredana Groza pentru un eveniment?

Loredana Groza are un tarif mai deosebit pentru un singur concert. Mulți artiști o invidiază că obține atâția bani dintr-un eveniment unde trebuie să cânte. Conform ceao.ro, vedeta cere de la organizatori aproximativ 12.500 de euro. În cazul în care evenimentul este privat, prețul se poate ridica considerabil.

Cu toate că pare o sumă foarte mare, cântăreața vine la un concert însoțită de o echipă care dac show-ul mai interesant. Astfel, banii pe care îi obțin de la un eveniment sunt împărțiți în interiorul echipei. Suna cea mai mare o primește artista, întrucât muncește cel mai mult.

Loredana Groza dă de pământ toți artiștii din România! Câți bani primește cântăreața în cont după un concert?

Loredana Groza a plecat într-o vacanță de vis și postează tot mai multe fotografii în costum de baie. Este mândră de corpul ei și cei 500.000 de urmăritorii îi apreciază zilnic postările. Nu se rușinează să-și arate corpul și vrea să se bucure de viața, pentru că are suficienți bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *