joi, septembrie 28, 2023
Lifestyle

Medicii dezvăluie tot adevărul! Persoanele cu această grupă sanguină sunt mai longevivi

Multe persoane se întreabă dacă e posibil de aflat cât va trăi persoana, doar luând proba de sânge. Un răspuns ferm nu există. Însă unii cercetători sunt convinși că având o anumită grupă sanguină, poți dezvolta unele maladii. Acest lucru însemnând că grupa sanguină poate influența durata vieții.

Prin urmare, persoanele cu grupa a doua sunt mai predispuse la boli ale sistemului endocrin, diabet și oboseală cronică. Ele sunt foarte vulnerabile la diferiți viruși. Persoanele care dețin grupa a treia sanguină, suferă mai frecvent de radiculită. Iar riscul de a dezvolta o boală cardiacă sau vasculară, este mai mare.

La ce boli este predispusă fiecare grupă sanguină?

Conform spuselor oamenilor de știință, cei cu grupa a patra sunt mai predispuși să se nască cu boli cardiace congenitale. Însă sunt mai puțin predispuși decât alții, să dezvolte boli infecțioase. Mai mulți experți în acest domeniu, numesc grupa a patra una cu mutații. Este cea mai tânără grupă, pentru că are doar 1500 de ani. Și aceasta a unit toate părțile pozitive, dar și negative a grupei a doua și a treia.Și în sfârșit, vom vorbi despre persoanele cu grupa întâia. Conform cercetărilor, persoanele care dețin această grupă sanguină, mai rar dezvoltă boli cardiovasculare. Pe lângă aceasta, ele sunt mai protejate de o serie de alte afecțiuni. Anume din acest motiv, persoanele cu grupa întâia sunt numite cele mai longevive.

Cu puțin timp în urmă, cercetătorii au stabilit că persoanele cu grupa întâia sunt mai puțin predispuse noului tip de coronavirus. Au fost analizate datele a mai mult de jumătate de milion de persoane care au fost testate pozitiv la COVID-19. Și cele mai puține persoane infectate, dețineau grupa întâia sanguină. Conform spuselor medicilor, acest fapt se datorează faptului că grupa întâia nu conține antigen eritrocite, care permit să pătrundă virusului în organism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *