joi, noiembrie 30, 2023
Actualitate

(VIDEO) Cine este bărbatul care l-a murdărit cu iaurt pe primarul Iașului? Are un trecut dubios

Cine este bărbatul care l-a murdărit cu iaurt pe primarul Iașului? Mihai Chirica a fost murdărit cu iaurt chiar în timpul manifestărilor din Piaţa Unirii. Acest incident s-a întâmplat chiar duminică, 24 ianuarie, individual a fost arestat imediat. Presa a aflat mai mult despre acest bărbat.

Persoana care l-a stropit pe primarul Iașului, Mihai Chirica se numește Bogdan Nicolae Suditu. Acesta a mai avut astfel de incidente cu oamenii din politica românească. De asemenea, Bogdan Nicolae Suditu a trimis multe plângeri la instanțele din România precum că ar fi amenințat pe stradă, conform informațiilor prezentate de adevărul.ro.

Cine este bărbatul care l-a murdărit cu iaurt pe primarul Iașului?

Acest bărbat a fost văzut la un evenimentul organizat în Pitești de către Partidului Mişcarea Populară, pe data de 16 aprilie 2016. Acesta a avut trei tentative să vorbească cu Traian Băsescu și chiar a încercat să îl atingă pe fostul președinte. În aceea zi Bogdan Nicolae Suditu i-a spus lui Traian Băsescu.

„Spuneţi presei că aveţi dosar penal la Haga şi că aţi pus să fiu arestat la Timişoara”.Peste o perioadă bărbatul a început să protesteze chiar în sala unde avea loc lansarea candidaţilor PMP în Argeş. Suditu a fost scos din sală de agenţii SPP. Astfel, Băsescu a comentat în tipul discursului comportamentul bărbatului.

„Am aflat care era problema domnului care intrase la început în sală. Numele lui este Bogdan Sucitu şi avea o mare problemă, îl urmăreau extratereştrii. De zece ani îl urmăresc” A SPUS Trăian Băsescu.

(VIDEO) Cine este bărbatul care l-a murdărit cu iaurt pe primarul Iașului? Are un trecut dubios

Reamintim, Bogdan Nicolae Suditu a fost reținut azi, 24 ianuarie de către jandarmi și a fost dus la cea mai apropiată secție de poliție. Mihai Chirica a menționat după ce a fost atacat că nu vrea să depună nici o plângere penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *