joi, septembrie 28, 2023
Actualitate

(VIDEO) Primarul Iașului murdărit cu iaurt și jignit de un protestatar. Incidentul cu Mihai Chirica a avut loc chiar în Piaţa Unirii la ceremonia dedicată Unirii Principatelor

Primarul Iașului murdărit cu iaurt și jignit de un protestatar. Incidentul a avut loc chiar în Piața Unirii, în timp ce primarul vorbea cu oamenii. Mihai Chirica a venit ceremonia dedicată Unirii Principatelor organizată în Piața Unirii. Protestatarul la atacat și la murdărit de o substanță alba, se pare că este iaurt.

Mihai Chirica, primarul orașului Iași a fost nu doar atacat cu iaurt, dar și jignit de către acest protestatar. Din primele informații apărute în presă, atacatorul nu are nici o legătură cu grupările din piața care susțin Autostrada Unirii.

Primarul Iașului murdărit cu iaurt și jignit de un protestatar

Din imaginile surprinse de cameramanii putem vedea că deja este murdărit de iaurt și se deplasează spre Hotelul Traian ca să se șteargă. De asemenea, este cunoscut că individual care l-a atacat pe Mihai Chirica a fost luat de forțele de ordin. Iar primarul nu are de gând să facă nici o plângere.

(VIDEO) Primarul Iașului murdărit cu iaurt și jignit de un protestatar. Incidentul cu Mihai Chirica a avut loc chiar în Piaţa Unirii la ceremonia dedicată Unirii Principatelor

„Norocul meu este că nu am intoleranță la lactoză, ca să fac o glumă. Îmi pare rău de acest incident. Îi înțeleg frustrarea și nu îi voi face plângere penală. Am înțeles că nemulțumirea lui mergea mai sus, spre președinție“, a declarant edilul pentru presa locală.

De asemenea, pentru Digi24 a povestit că pentru prima data i se întâmplă așa ceva. Spune că nu vrea să facă plângere penală, pentru că a văzut că nu a făcut acest gest în nume personal. Mai adaugă că individual probabil a acumulat mai multe frustrări pe parcursul anilor.

„S-a declarat că este un militar în rezervă și probabil că a acumulat diverse frustrări de-a lungul timpului. Este din afara județului Iași a spus că este din Ploiești sau Pitești. (…) Este pentru prima dată când mi se întâmplă acest lucru. Nu îi voi face plângere penală pentru că nu a făcut-o în nume personal, probabil țintește un grup de oameni nemulțumiți”, a spus Mihai Chirica.Evenimentul dedicat Unirii Principatelor s-a petrecut duminică, 24 ianuarie, începând cu ora 11:30. S-au depus coroane și flori la monumentul domnitorului Alexandru Ioan Cuza din Piața Unirii. Au fost prezente partide politice, asociații și organizații civice.

Sursa foto și video: Ziarul de Iași

Video-ul cu primarul Iașului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *