marți, decembrie 5, 2023
Actualitate

(VIDEO) Scandalul momentului! Un șef de poliție a fost filmat la o petrecere ilegală din centrul vechi al Capitalei. Ce s-a întâmplat cu acesta după ce imaginile au ajuns publice?

Un șef de poliție a fost filmat la o petrecere. Vineri seara, 22 ianuarie au fost găsiți în interiorul unui restaurant din Centrul Vechi al Bucureștiului 27 de persoane, printre care un șef de poliție. Imaginile au ajuns virale prin internet și au stârnit numeroase reacții, pentru că persoanele găsite nu respectau regulile legate de prevenirea coronavirus.

După ce acest scandal a ajuns public, chiar luni dimineață, 25 ianuarie, Ministrul de Interne, Lucian Bode a anunțat că polițistul a fost demis. Polițistul găsit în restaurant este Radu Gavriș și avea funcția de adjunct al Poliției Capitalei. Astfel, în urma scandalului a rămas fără funcție și urmează să fie înlocuit.

Un șef de poliție a fost filmat la o petrecere

Lucian Bode, Ministrul de Interne a comentat imaginele care au ajuns în spațiul public și menționează că trebuie să verifice cum au ajuns acolo. A mai adăugat că a observat cum luptă cu pandemia și nu vrea să-i mai dea o astfel de posibilitate.

„Am dispus înlocuirea ofițerului (n.red. Radu Gavriș), care avea și funcție de conducere la Poliția Capitalei. Am văzut că domnul polițist se luptă cu pandemia din interior și nu aș vrea să-i mai dăm această posibilitate.”

Ministrul de Interne spune că va face tot ce e posibil să facă ca toți polițiștii să respecte haina militară. Iar comportamentul profesionist trebuie să fie mereu cu ei. În presă mai circulă informația că Radu Gavriș urmează să fie înlocuit de Bogdan Berechet.De asemenea, Lucian Bode își dorește ca niciodată instituțiile fundamentale să nu fie puse sub semnul egal între derapaje. Poliția, pompierii și jandarmii trebuie să aibă o imagine curată.

“Cât timp voi fi în această înalta demnitate voi face tot ce depinde de mine să arăt că majoritatea polițiștilor. Eu mi-aș dori toți, sunt profesioniști, respectă haina militară. Și mi-aș dori că niciodată să nu fie pus semnul egal între anumite derapaje și instituțîi fundamentale în statul român: poliție, jandarmerie, pompieri.” a spus Lucian Bode.

“Concret, despre activitățile de vineri, pe dată de 22 ianuarie, noi am verificat peste 4000 de agenți economici dacă respectă măsurile de prevenire și combatere covid. Am verificat aproape 8000 de activități, restaurante, terase.”, a mai adăugat acesta.

Imaginile au fost publicate de realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *