joi, noiembrie 30, 2023
Monden

Câți bani primește Selly pentru o postare pe Intagram? Vloggerul știe să fac bani din talentul lui

Câți bani primește Selly pentru o postare pe Intagram? Vloggerul se bucură de o mare popularitate pe YouTube și sub fiecare video are sute de vizualizări. Vedeta câștigă enorm din imaginea lui și lucrează în fiecare zi la noi proiecte.

Selly, pe numele lui real Andrei Șelaru s-a făcut popular datorită vlogurilor postate pe YouTube, iar după ce a semnat cu Global Records în anul 2018 s-a făcut mai popular și chiar a explodat în vizualizări o mulțime de video-uri postate de el.

Câți bani primește Selly pentru o postare pe Intagram?

Pe YouTube trebuie să muncească mult, dar pe Instagram lucrurile merg mai simplu. Astfel, pentru o singură postare cu publicitate vloggerul poate obține 2.000 de euro. Postarea este compusă dintr-o fotografie frumoasă și un text lejer. De asemenea, suma se poate modifica în funcție de numărul postărilor sau complexitatea ideii.Cu toate că primește mulți bani, nu chiar toți ajung la ei. Vedeta are contract cu cei de la Global Records și o parte de sumă merge la ei sub formă de comision. O bună parte din contractele publicitare sunt obținute cu ajutorul acestei companii, care este condusă de INNA și partenerului său, Lucian Ștefan.

Este cunoscut că în momentul în care s-a lansat compania About You, foarte multe vedete au făcut publicitate la acest brand. Astfel, pentru trei postări cu reclame Selly a primit 5.000 de euro. Exact aceeași sumă a obținut-o și Adelina Pestrițu și INNA. Acest site de cumpărături a reușit să negocieze foarte mult prețul postărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *