joi, septembrie 28, 2023
Actualitate

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Vom avea parte de o vreme ciudată, se va răci și apoi temperaturile vor crește în toată România

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Cu toate că pe calendar este iarna, nu putem să ne plângem de temperaturi foarte scăzute sau fenomene meteo extreme. Mai mult, meteorologii spun că ne vom aștepta la o vreme ciudată, deoarece temperaturile vor scădea și apoi vor crește în toată România.

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie vine cu prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Astfel, veți putea vedea ce ne așteaptă conform fiecărei regiuni în parte.

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Vremea în Dobrogea și Muntenia

Conform informațiilor prezentate de digi24.ro, în Dobrogea vremea se va răci și temperaturile diurne vor ajunge la 2 grade pe 27 și 28 ianuarie. Mai apoi, începând  cu nopțile de 28 și 29 ianuarie, valorilor termice nocturne vor coborî -4 și -2 grade.

Iar în Muntenia media maximelor va ajunge la 2 grade în perioada 27-29 ianuarie, iar cea a minimelor va fi între -6 și -4 grade. Începând cu 1 februarie vremea se va încălzi treptat și valorile termice vor oscila între 8 și 9 gradeVremea în Oltenia și Maramureș

În perioada 27 și 28 ianuarie vremea se va răci și temperaturile diurne vor coborî spre valori de 2 și 3 grade. Iar cele nocturne spre -5 și -4 grade. Ulterior, până pe 1 februarie valorile termice vor crește și media maximilor va oscila între 7 și 8 grade. Iar cele minime până la -2 și 0 grade.

ANM spune că în Maramureș în data de 27 și 28 ianuarie vremea se va răci și valorile termice diurne vor ajunge la -1 și 0 grade. Ce privește temperaturile nocturne, ele vor ajunge la -6 și -5 grade. Prin urmare după 1 februarie vor observa că vremea se încălzește și ajunge la media maximilor între 4 și 6 grade, iar cele minime spre -2 și -1 grad.

Vremea în Moldova și Transilvania

Meteorologii menționează că media maximilor în perioada 27-29 ianuarie va ajunge aproximativ la 2 grade, iar cele minime spre -6 și -4 grade. Mai apoi, după 1 februarie valorile termice diurne vor crește și vor ajunge la 4 grade, iar cele nocturne spre -2 și 0 grade

Și în Transilvania în perioada 27 și 28 ianuarie vremea va fi rece. Astfel, media maximilor este de -1 și 0 grade, iar cele minime coboară la spre -8 și -6 grade. Ulterior, vremea se va încălzi și vom avea parte de temperaturi de 4…6 grade, iar noaptea puțin mai reci, de -3…-1 grad.Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Vremea în Banat și Crișana

În Banat în următoarele zile temperaturile vor scade și media maximilor va tinde spre 2 grade, iar cele minime spre -4 grade. Mai apoi, începând cu 1 februarie vremea se va încălzi. Ne vom bucura de temperaturi diurne de 8 și 10 grade și cele nocturne vor coborî la 2 grade.

În Crișana temperaturile diurne vor fi situate între 1 și 2 grade în perioada 27 și 28 ianuarie. Iar noaptea temperaturile vor coborî la -5 și -4 grade. Ulterior, începând cu 1 februarie valorile termice vor crește și ne vom bucura ziua de 6 și 8 grade, iar noaptea vor oscila în jur de 0 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *