joi, noiembrie 30, 2023
Actualitate

(VEDEO) Scandal în direct între Diana Şoşoacă și Mihai Gâdea. Senatoarea a plecat enervată din platou după ce a fost făcută praf de prezentator

Scandal în direct între Diana Şoşoacă și Mihai Gâdea. Senatoarea AUR a fost implicată într-un scandal în direct la Antena 3. Avocata și Mihai Gâdea au avut mai multe replici tăioase în cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei”. Moderatorul chiar a avertizat-o că îi oprește microfonul. Imaginile cu scandalul dintre Diana Şoşoacă și Mihai Gâdea.

Avocata, Diana Şoşoacă, în vârstă de 45 de ani a întrerupt în mod repetat invitații emisiunii, notează Adevărul. Astfel, alături de senatoarea mai erau încă câțiva invitați care nu puteau să-și spună idea, pentru că erau întrerupți la fiecare replica.

Scandal în direct între Diana Şoşoacă și Mihai Gâdea

Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3 a avertizat-o că îi oprește microfonul, dacă nu se oprește. Mai apoi, au urmat niște replici tăioase dintre moderatorul emisiunii și senatoarea. În acest fel, Diana Șoșoacă a spus că la Antena 3 oricum se oprește microfonul și a fost abuzată psiho-emoțional.

”Este Antena 3, unde oricum se opreşte microfonul şi, oricum, de-a lungul anului trecut, am avut parte de un abuz psiho-emoţional.”

După mai multe replici acide, prezentatorul a anunțat spontan pauză publicitară. După ce au revenit pe ecran, avocata nu mai era în studio și Mihai Gâdea a menționat că senatoarea AUR a luat decizia să plece din platou chiar dacă nu s-a terminat emisiunea.Mihai Gâdea: Doamna avocat, cu toată dragostea, întrebările în această emisiune le pun eu.

Diana Şoşoacă (către medicii din platou): Mai sunt cazuri de gripă, că nu se mai vorbeşte?

Mihai Gâdea: Doamna senator!

Diana Şoşoacă: Da.

Mihai Gâdea: Ce mai faceţi?

Diana Şoşoacă: Foarte bine, mulţumesc, mă interesa şi pe mine să pun nişte întrebări, eu nu ştiu unde este gripa.

Mihai Gâdea: Da, eu apreciez prezenţele dumneavoastră de fiecare dată.

Diana Şoşoacă: Dar eu chiar vreau să ştiu.

Scandal în direct între Diana Şoşoacă și Mihai Gâdea

Mihai Gâdea: Ascultaţi puţin. Să ştiţi o chestie, la o doamnă, e uşor neplăcut, şi nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta, în momentul în care interveniţi absolut peste oricine care vorbeşte. Este o chestie lipsită de politeţe şi de ştaif.

Diana Şoşoacă: Domnule Gâdea…

Mihai Gâdea: Da, doamna senator.

Diana Şoşoacă: Cred că cea mai mare lipsă de politeţe o aveţi dumneavoastră.

Mihai Gâdea: Ia să vedem, doamna senator, cum? (Vorbesc unul peste celălalt). Dacă dumneavoastră nu respectaţi dialogul, să ştiţi că vă opresc şi microfonul.

Diana Şoşoacă: Nicio problemă, este Antena 3, unde oricum se opreşte microfonul şi, oricum, de-a lungul anului trecut, am avut parte de un abuz psiho-emoţional.

Mihai Gâdea: Se vede că sunteţi abuzată, să ştiţi, se vede, sunteţi abuzată masiv. Emisiunea a intrat în pauza publicitară.Când a reînceput emisiunea după pauza publicitară, Diana Şoşoacă nu mai era în platou și prezentatorul a anunțat că a plecat. Emisiunea a continuat fără prezența senatorului și moderatorul a insistat că vor veni specialiști mari în studio.

Mihai Gâdea: Doamna Șoșoacă a plecat din emisiune, dar nu e nicio problemă, vin specialiști mari în studio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *