joi, noiembrie 30, 2023
Monden

S-a aflat adevărul despre veniturile Antoniei! Se pare că artista nu primește suficienți bani din muzică și este nevoită să lucreze în plus

Veniturile Antoniei. Antonia se poate mândri cu o carieră de succes în lumea muzicii, dar nu se poate sătura de băni. Astfel, artista este nevoită să lucreze în plus ca să obțină mai mulți bani. Are trei copii și trebuie să-i întrețină. De asemenea, mai are și o mulțime de pretenții de la viață.

Antonia formează un cuplu cu Alex Velea, care la fel, face parte din lumea muzicală. Împreună au adus pe lume doi copii, iar o fetiță artista o are de la un alt bărbat. A divorțat cu un mare scandal și nu a reușit să obțină toate drepturile pentru fetița ei. Astfel, a rămas ca vedeta să vină și să o viziteze când vrea.

Veniturile Antoniei. De unde mai primește Antonia bani în cont?

Are numeroase proiecte muzicale, dar se pare că nu-i aduc așa de mulți bani cu este publicitatea. A fost văzută în reclama de la rețeaua de telefonie mobilă Vodafone alături de Bromania Iar în anul 2018 și în 2019 a colaborat cu un brand extraordinar de produse de voiaj, Ella Icon.Toate aceste reclame i-a adus în contul ei aproximativ 30.000 de euro. Nu s-a oprit aici și a colaborat și cu cei de la Cocolino, unde s-a filmat în publicitatea lor împreună cu fiul ei, Dominic. Nici de la această reclamă nu a venit cu mâna goală și a obținut 130.000 de euro. În acest fel, cei mai mulți bani îi obține nu din muzică, dar din contractele de imagine.

Prin urmare, nu se oprește doar la câteva contracte pe an, dar mai are și un canal de YouTube, unde postează lunar video-uri, care acumulează sute de vizualizări. Și din această platformă poate obține lunar aproximativ 7.700 de dolari. Asta ar însemna câte 250 de dolari pe zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *