joi, septembrie 28, 2023
Actualitate

Caz îngrozitor! Un bărbat și-a bătut soția, apoi a călcat-o peste picioare cu mașina

Un bărbat și-a bătut soția. În data de 26 ianuarie 2021, procurorii au dispus punerea în mișcare a acțiunilor penale împotriva inculpatului K. C. Acesta este bănuit că a săvârșit de două ori violență în familie, fapte care se pedepsesc penal, conform informațiilor prezentate de Actualmm.ro.

Anterior, bărbatul a mai avut acte de violență în adresa familiei sale. La data de 4 noiembrie 2020, acesta a exercitat acte de violență asupra soției sale. Aflându-se în locuința comună, a lovit-o în zona pectorală.

Un bărbat și-a bătut soția

Comportamentul agresiv al inculpatului în adresa soției sale a fost frecvent și a continuat. În seara de 11 ianuarie, anul curent, ambii soți se aflau în prejma garajului locuinței comune. Bărbatul, intenționat, a trecut peste picioarele soției sale cu mașina. Prin urmare, femeia a avut de suferit leziuni  corporale grave, ce necesită îngrijiri medicale imediate.

De curând, la data de 27 ianuarie 2021, dosarul a fost înaintat instanței pentru a fi examinat. Apoi urmează arestul preventiv al bărbatului pentru 30 de zile. Cererea a fost admisă la Tribunalul Maramureș, de către judecătorul de drepturi și libertăți.Este important de menționat că această procedură este o etapă obișnuită a procesului penal. Aceasta are drept scop, crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului.

Din nefericire, violența domestică în România persistă, și noi trebuie să luptăm cu ea, ca să dispară.

„Nu trebuie să fim indiferenţi. Căci aici trebuie să lucrăm la educaţia noastră, noi ca popor”, este de părere Bocan Aurelian, sociolog poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *