marți, decembrie 5, 2023
Actualitate

Caz șocant pe TikTok! O fetiță a murit sufocată după ce a participat la o provocare pe TikTok

Caz șocant pe TikTok! O fetiță de 10 ani din Palermo, Italia a murit sufocată după ce a acceptat să participe la provocarea numită “jocul cu eșarfa”. Această provocare a făcut-o pentru rețeaua de socializare TikTok. Părinții sunt distruși de durere.

Fetița de 10 ani, pe nume Antonella a murit în baie după ce a participat la provocarea “blackout challenge” pe TikTok. Cum spune provocarea trebuie să îți legi o curea în jurul gâtului și să ții respirația cât poți de mult. Acest joc la filmat cu telefonul ca ulterior să-l urce în aplicație

Caz șocant pe TikTok!

Astfel, fetița prea departe s-a dus cu această provocare și a murit asfixiată. Sora fetiței în vârstă de 5 ani a fost cea care a văzut cadavrul. Părinții imediat au dus-o la spital, dar deja era prea târziu. Mai trebuie de menționat că de-a lungul anilor, provocarea “blackout challenge” a provocat mai multe situații similare, conform AGERPRES.

Părinții sunt înnebuniți de durere. Mărturisesc că nu a știut nimic ca fiica lor participă în astfel de jocuri. Nu își putea imagina că TikTok-ul putea să provoace moartea unui om. A venit cu mai multe detalii pentru publicația La Repubblica.„Nu am știut nimic. Nu ştiam că ea participa la acel joc. Ştiam că Antonella intra pe TikTok pentru coregrafii, pentru a se uita la videoclipuri. Dar cum mi-aş fi putut imagina această atrocitate?”, a spus tatăl fetiței.

Părinții au luat decizia să doneze organele fetei ca alți copii să aibă o șansă la viață. Această decizie a fost luată foarte greu, pentru că încă nu pot accepta că fiica lor nu mai este în viață. Nu pot accepta nici faptul că a murit din cauza unui joc pe TikTok. Între timp telefonul mobil al fetei a fost confiscat, iar poliția cercetează cazul.

„Fiica mea, micuţa mea Antonella care moare din cauza jocurilor extreme de pe TikTok: cum pot accepta?”, a adăugat Angelo Sicomero, tatăl fetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *