marți, decembrie 5, 2023
Actualitate

(VIDEO) Caz ieșit din comun în județul Piatra Neamț. Un bărbat și-a aruncat apartamentul în aer după ce a pierdut custodia copilului său. Fiul lui se afla în apartament

În Piatra Neamț, un bărbat și-a aruncat apartamentul în aer. Acesta a incendiat locuința, după care s-a produs o explozie. Situația a fost cauzată de faptul că bărbatul a pierdut custodia copilului său de șapte ani. În interiorul locuinței se afla și copilul. Acesta avut de suferit mai multe răni în urma incendiului. Iar toate persoanele din bloc au fost imediat evacuate.

Bărbatul din Piatra Neamț a pierdut custodia copilului și a incendia apartamentul, după care s-a produs o explozie. În locuință se afla și copilul acestuia de șapte ani. Băiatul a suferit mai multe arsuri, în special în zona feței, iar bărbatul la mâini, în urma exploziei. Prin urmare, ambii au fost transportați de urgență la spital.

Un bărbat și-a aruncat apartamentul în aer

Polițiștii au fost preîntâmpinare că bărbatul ar urma să-și arunce apartamentul în aer, amenințând cu aceasta.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fostul soț va incendia locuința în care se află împreună cu fiul său minor. Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiștii, fiind solicitat și sprijinul luptătorilor SAS. În momentul în care luptătorii SAS au pătruns în incinta imobilului celui în cauză, s-ar fi produs o explozie, urmată de izbucnirea unui incendiu. Minorul a fost scos din imobil de un polițist, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, au relatat reprezentanții IPJ Neamț.Pentru moment, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost reținut de poliție. Se face o cercetare la fața locului. Iar din cercetările preliminare efectuate, s-a constatat că cele întâmplate au avut loc pe fundalul unui litigiu cu fosta soție, privind încredințarea minorului.

Toți locatarii blocului unde s-a produs incendiul au fost evacuați imediat afară. Iar incendiul care a izbucnit, a fost localizat și lichidat rapid de către pompieri. Pentru a face situația mai clară, la fața locului s-au deplasat specialiștii din cadrul Primăriei Neamț și de la Inspectoratul de Stat în Construcții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *