miercuri, septembrie 27, 2023
Horoscop

Horoscop. Zodii masculine care îți pot aduce mai mult rău decât bine. Uneori pot fi un adevărat pericol

Horoscop. Astrologii au creat un top al bărbaților care sunt destul de periculoși dacă te îndrăgostești în ei. Îți pot aduce necazuri și mai multă suferință decât fericire. Sunt egoiști și uită de partenera lor de viață. De asemenea, aceste zodii te pot înșela și nici nu o să regrete.

Horoscop. Zodii masculine

Află în acest top făcut de astrologi care sunt bărbații care îți pot aduce mai mult rău decât bine.

Horoscop.  Zodia Capricorn

Bărbații capricorni sunt destul de periculoși într-o relație, pentru că crede că are dreptate doar el. Este egoist și se gândește la plăcerea lui. De asemenea, astrologii menționează că la pat sunt destul de capricioși și pe primul loc este satisfacția lui, nu a partenerei.

Zodia Săgetător

Bărbații născuți sub semnul săgetător sunt foarte agresivi și posesivi. Uneori vor să te ajute, dar fac mai rău decât a fost inițial. De asemenea, știu foarte bine să îți spună minciuni și să te amăgească în așa fel că nu îți vei da seama niciodată de asta. Mai mult, o parte din acești bărbați cred că femeile trebuie să stea doar la bucătărie și nu au dreptul la părerea lor.
Zodia Rac

Racii pot răsturna o situație într-un mod nefavorabil. Sunt foarte geloși și cred că o femei nu poate vorbi sau respira în direcția unui bărbat. Femeia care formează un cuplu cu acest mascul trebuie să fie pregătită și la scene în care ea nu va avea dreptul să vorbească. Uneori fac ceva și după le pare rău, dra e prea târziu.

Zodia Pești

Bărbații născuți sub acest semn zodiacal te pot ajuta în orice moment, dar o să îți ceară socoteală după. Bărbații pești au niște principii de viață foarte dure și uneori chiar exagerează. De asemenea, nu sunt gata să cheltuie mai mulți bani decât trebuie pentru persoana iubită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *