sâmbătă, septembrie 23, 2023
Tehnologie

O nouă actualizare! Transferul de conversații din WhatsApp în Telegram. Acum este posibil exclusiv pentru iOS

Transferul de conversații din WhatsApp în Telegram. De când messenger-ul WhatsApp a anunțat despre faptul că își schimbă politica de confidențialitate, mulți utilizatori au început să renunțe la el. Astfel, cele mai populare opțiuni au devenit aplicațiile Telegram și Signal. Însă. zilele acestea a apărut o nouă actualizare la Telegram, ce permite să transferi toate conversațiile din WhatsApp, dar și Viber.

Deja este disponibilă în AppStore versiunea Telegram 7.4, pentru utilizatorii iOS. Acest update vine cu o nouă funcție ce nu o are nici un messenger, deocamdată. Toate conversațiile ce le aveți în WhatsApp, Viber, Line și KakaoTalk, le puteți transfera cu ușurință în Telegram. Astfel, nu va mai persista problema de pierdere a mesajelor importante. Le veți avea pe toate într-o singură aplicație.

Transferul de conversații din WhatsApp în Telegram

Totuși, trebuie de menționat că această funcție nouă, încă nu este disponibilă pentru toți utilizatorii. În descrierea update-ului, dezvoltatorii aplicației nu au menționat despre acest fapt, ceea ce duce la ideea că funcția încă se testează. Dar sunt screenshot-uri care ne arată cum ar trebui să funcționeze.

O nouă actualizare! Transferul de conversații din WhatsApp în Telegram. Acum este posibil exclusiv pentru iOS

Pentru a face transfer de conversații trebuie să faceți următoarele acțiuni. Deschideți messenger-ul WhatsApp și alegeți conversația pe care doriți să o transferați. Deschideți meniul Mai multe și selectați opțiunea Export chat. Astfel, se va crea un fișier ZIP cu toate mesajele. După, putem să importăm fișierul direct în aplicația Telegram, care ne va cere să o asociem unui contact. Apoi se va sincroniza și toate mesajele vor apărea, dar vor fi marcate că sunt importate.

În ciuda faptului că Telegram nu au anunțat oficial despre aceasta nouă funcție, un număr mic de utilizatori au deja acces la ea. Pentru a verifica dacă aveți și voi acces, intrați În AppStore și verificați dacă aveți de update pentru messenger. Deocamdată, doar utilizatorii iOS se pot bucura de transfer de conversatii, însă ar trebui curând să apară și pentru Android.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *