sâmbătă, septembrie 23, 2023
ActualitateMonden

S-a aflat adevărul despre pensia lui Florin Piersic. A muncit 65 de ani și acum a aflat care este pensia lui

S-a aflat adevărul despre pensia lui Florin Piersic. Celebrul actor a muncit 65 de ani și urmează să se bucure de pensie. Presa a aflat care este indemnizația din partea statului cu care trebuie să trăiască artistul. Mulți fani au rămas șocați de suma pe care o primește celebrul actor.

Florin Persic este unul din cei mai cunoscuți actori din România și are o carieră spectaculoasă. Fără îndoială, mulți români îl cunosc și îl urmăresc pe scenă de ani de zile. Are 84 de ani, dar își găsește motivație și forță ca să aducă dispoziție bună oamenilor care în continuare îl urmăresc.

S-a aflat adevărul despre pensia lui Florin Piersic

După ce a ieșit la pensie fanii se întreabă cum se descurcă cu banii în această perioadă. Astfel, jurnalista Loredana Ștefu a făcut o analiză la Antena 3 și a aflat că actorul obține o pensie de 2.000 de lei. De asemenea, la această sumă se mai adaugă și îndemnizația lunară de la Uniunea Teatrala, care ajunge la 2.700 de lei

Prin urmare, Florin Persic primește lunar în total 4.700 de lei. Conform, okmagazine.ro actualul director al Teatrului Național din București primește o pensie de 2.600 de lei și un salariu de peste 5.100 de lei. Iar celebrul Alexandru Arșinel, are o pensie de la stat de 4.000 de lei și o pensia de revoluțonar de 3.000 de lei.
Actorul este mereu întrebat care este modul de viață că a ajuns la această vârstă. Artistul mărturisește că nu are nici un secret și unicul lui sport este viața în mișcare, colorată și puternică. Este amuzat atunci când aude că s-a păstrat mereu tânăr.

„Am mai spus asta: sportul meu preferat este viaţa! Şi mă antrenez în fiecare zi, ca dovadă că am ajuns la optzeci şi trei de ani. Și continui să trăiesc, să încerc să mai conjug verbe la viitor. Nu cred că a sosit momentul să trag o linie, făcând bi­lanţul pentru o trecere în revistă, căruntă, înţeleap­tă şi plină de realizări nemaipomenite.

Mi-a plăcut şi-mi place viaţa în mişcare, colorată, originală, neaşteptată, puternică. Dar fără excese. Recunosc, am făcut de multe ori mai multe lucruri deodată şi n-am trăit niciodată cu încetinitorul! Mor de râs când mulţi îmi spun că m-am păstrat mereu tânăr, de parcă aş fi un produs la conservă, cu termen de expirare.” povestește Florin Piersic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *