joi, noiembrie 30, 2023
Actualitate

(VIDEO) Diana Şoşoacă cere demiterea lui Raed Arafat. Această declarație vine în urma incendiului de la Spitalul Matei Balș

Diana Şoşoacă cere demiterea lui Raed Arafat. Aceasta cere demiterea șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, pentru că în ultimele 3 luni, s-au produs deja mai multe evenimente, în urma cărora ar trebui să cedeze.

După incendiul produs la Spitalul din București, Matei Balș, senatorul Aur, Diana Şoşoacă, a declarat că este obligatoriu să existe cel puțin o demisie. Aceste declarații vin în urma tragediei care s-a soldat, deocamdată, cu moartea a cinci persoane.

Diana Şoşoacă cere demiterea lui Raed Arafat

„Demisia principală e a domnului Raed Arafat. E deja al treilea eveniment care se petrece și dânsul nu cade niciodată. Domnul Raed Arafat se ocupă mai mult de cum să abuzeze poporul român. Solicit pe cale oficială demiterea lui Raed Arafat”, a spus senatorul AUR, Diana Şoşoacă.

Diana Şoşoacă a mai menționat despre incendiul produs acum câteva luni din județul Piatra Neamț. A spus că este nevoie de numit alți oameni în funcții, întrucât persoanele aflate până acum nu sunt în stare să facă față situației.“Avem reiterarea situației de la Piatra Neamț și de la Giulești. Eu nu vreau să văd medici trimiși în judecată, care să plătească, când autoritățile nu au făcut nimic. Eu îmi doresc o țară ca afară din punct de vedere medical”, a declarat Diana Şoşoacă, la România TV.

Reamintim, în data de 29 Ianuarie 2021 a avut loc un incediu la Institutul de Boli Infecțioase din capitală, Matei Balș. În urma acestuia au decedat 5 persoane, iar 44 au fost evacuate și transportate la alte spitale. Iar cu trei luni mai devreme, pe 14 Noiembrie 2020, a izbucnit un incendiu în Piatra Neamț, la fel, la un spital. Incendiul a fost unul mai severe, luând viața a 10 oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *