joi, noiembrie 30, 2023
Actualitate

Avertizare meteo. ANM a emis COD PORTOCALIU de vânt puternic în 5 județe. Iar în centrul și vestul României este emis COD GALBEN de vânt

Avertizare meteo. ANM a venit cu o avertizare meteo joi dimineața, 4 februarie. În cinci județe este emis cod portocaliu de vânt puternic. Iar majoritatea județelor din centrul și vestul României sunt sub codul galben de vânt. Trebuie de menționat că codul portocaliu intră în vigoare azi, la ora 12:00 și este valabil până la ora 21:00.

Conform informațiilor prezentate de Administraţia Naţională de Meteorologie este emis cod portocaliu de vânt puternic în cinci județe. Este vorba de Buzău, Neamţ, Bacău, Suceava și Vrancea. Avertizarea începe azi, 4 februarie, ora 12:00, până la 21:00.

Avertizare meteo

Meteorologii au emis și un cod galven de vânt pentru județele din centrul, vestul și nord-vestul României. Avertizarea este valabilă până joi, 4 februarie, ora 21.00 pentru câteva județe. Este vorba de Caraş-Severin, Bistriţa-Năsăud, Satu Mare, Sălaj, Prahova, Arad, Argeş, Timiş, Maramureş, Bihor, Cluj, Mureş, Harghita, Covasna, Braşov, Vâlcea, Sibiu, Alba, Gorj, Mehedinţi și Hunedoara.Începând cu ora 10:00 vântul va avea intensificări cu viteze de 55- 60 km/h în județele menționate mai sus. Pe unele arii restrânse vântul poate ajunge și la 70 – 80 km/h.

De asemenea, joi, ora 21:00 până vineri dimineața, ora 06:00 codul galben se va muta doar în unele județe. Este vorba de Covasna, Harghita, Bacău, Argeş, Alba, Caraş-Severin, Mureş, Neamţ, Vrancea, Buzău, Bihor, Dâmboviţa , Vâlcea, Sibiu, Hunedoara și Gorj. Conform mediafax.ro vântul va avea intensificări cu viteze de 55…60 km/h, iar pe arii restrânse 70…80 km/h.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *