marți, decembrie 5, 2023
Actualitate

Caz strigător la cer în Maramureș! Un copil de 5 ani a murit dup ce s-a înecat cu o jucărie dintr-un ou Kinder

Caz strigător la cer în Maramureș! Un copil a murit după ce s-a înecat cu o jucărie dintr-un ou Kinder. Copilul în vârstă de 5 ani a primit un cadou de ziua lui de naștere și printre acesta mai exista și un ou de ciocolată. Copilul s-a înecat cu o roată a mașinuței care exista în surpriza Kinder.

Caz strigător la cer în Maramureș!

Din primele informații care au apărut pe în presă un copil din Maramureș a primit un cadou de ziua lui de naștere și a văzut acolo un ou de ciocolată. A mâncat ciocolata și după ce s-a jucat cu mașina pe care a primit-o din oul de ciocolată a pus-o în gură.

Din păcate copilul s-a înecat cu roata mașinuței și nu a mai putut să respire. Părinții au sunat imediat la 112 și medicii au încercat timp de 40 de minute au luptat pentru viața copilului. Până la final au fost nevoiți să constate decesul, potrivit fanatik.ro. Părinții sunt disperați de durere.Oul Kinder a fost lansat în urmă cu 4 decenii. A devenit cunoscut datorită capsule galbene în care se ascunde o jucărie. În SUA  comercializarea sa a fost interzisă după ce au apărut mai multe cazuri similare cu cel de la Maramureș.

De asemenea, la finalul anului trecut a avut loc o tragedie în în Toulouse, Franța. Acolo o fetiță în vârstă de 3 ani a murit, pentru că s-a sufocat cu o jucărie găsită în oul de ciocolată. Copilul a murit în urma leziunilor cerebrale cauzate de sufocare. A înghițit o jucărie cu roti care i-a blocat căile respiratorii, iar peste câteva ore a murit în spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *