joi, noiembrie 30, 2023
Lifestyle

Cum să ne curățăm plămânii în mod natural, conform Dr. Radu Crișan

Renumitul medic pneumolog Radu Crișan, a spus cum să ne curățăm în mod natural plămânii. Acesta a relatat metoda care este una din cele eficiente. Nimeni nu și-a putut imagina că utilizând acest amestec simplu, poți să-ți faci plămânii să se simtă mai bine.

Doctorul dezvăluie că pentru a curăța căile respiratorii, gâtul și nasul trebuie de utilizat apa cu sare. Însă această metodă nu înseamnă refuzul de tratamentul principal, ci doar o suplinire a lui. Trebuie de menționat că acest sfat utilizat ca o metodă de toaletă, nu protejează împotriva coronavirusului.

„Un lucru cu siguranță vă recomand, pentru că nu are ce să strice și vă garantez că aduce numai beneficii: apa cu sare. Vă spun asta din postura unei persoane care a făcut un doctorat cu Haloterapia. Haloterapia înseamnă utilizarea aerosolilor salini. Da, teza mea de doctorat a fost despre beneficiile haloterapiei la pacienții bolnavi cronic respirator. Am avut nişte rezultate îmbucurătoare, foarte bune, aș putea spune. Sigur, nu ca tratament, ci ca tratament adjuvant, ca metodă de recuperare.”

Citește și: Detoxifierea ficatului. Dr. Josh Axe explică modul natural de a face acest lucru.Cum să ne curățăm plămânii. Rețeta precisă

Pentru a evita neînțelegerile, medicul pneumolog, Radu Crișan a oferit și o rețetă precisă pentru această soluție. Este nevoie de 300 de ml de apă curată și de o linguriță de sare. Amestecându-le, veți obține un amestec ce va avea o concentrație de sare de 1,5-1,8%. Prin urmare, trebuie de luat un gât de această soluție și de clătit bine gâtul cu ea.

Această metodă recomandată de medic, curăță foarte bine căile respiratorii. Iar apa cu sare vă protejează și nu permite dezvoltarea unui mediu favorabil pentru bacterii. Este important de menționat că medicul a pus accent puternic pe proporțiile dintre sare și apă. Astfel, dacă le veți respecta, veți obține rezultatul dorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *