marți, decembrie 5, 2023
Lifestyle

Cum să ne curățăm rinichii în mod natural? Rețeta bătrânească pentru a dizolva pietrele și a elimina nisipul

Cum să ne curățăm rinichii în mod natural? Multe persoane au diferite afecțiuni la plămâni și suferă din cauza lor. Însă, există o metodă care este un adevărat miracol. Aceasta permite să previi diferite afecțiuni la rinichi, iar cele existente să le tratezi. Metoda dată este utilizată din bătrâni, și mai jos o să o descriu.

Această metodă are la bază cerealele. Este benefică pentru tratarea pietrelor la rinichi, dar și pentru prevenirea lor. Iar de infecțiile căilor urinare și de pietrele tractului urinar, vei uita pentru totdeauna.

Rețetă următoare are la bază meiul, pentru că aceste crupe au proprietăți medicinale uimitoare. În special este benefică pentru tratarea afecțiunilor la rinichi sau la vezică urinară. Este o rețetă populară ce vindecă fără a avea efecte secundare.

Cum să ne curățăm rinichii? Metoda de pregătire și de aplicare

Aproximativ 200 de grame de mei (o cană) trebuie de clătit în apă călduță. Apoi se pune într-un vas și se umple cu 2/3 cu apă clocotită. După se acoperă, se agită bine și se lasă peste noapte.

Dimineața următoare este nevoie de a agita substanța din nou. Iar lichidul alb opac ce va pluti și-l vei observa, va fi însăși medicamentul tău. Prin urmare, trebuie de pus lichidul alb într-un alt recipient și trebuie de băut pe parcursul zilei, în cantitățile pe care le dorești.

Este de dorit să nu arunci cerealele rămase. Poți prepara din ele un mic dejun delicios și, totodată, sănătos. Se va utiliza o cană de crupe, trei de apă și condimente. Se fierb timp de 15 minute și poți să le mănânci.

Seara, trebuie să pregătești o porție nouă pentru ziua ce urmează. Astfel, se recomandă de consumat pe o perioadă de 10-15 zile. După finisarea tratamentului, pietrele de la rinichi ar putea să se macine și să iasă pe cale naturală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *